Η ατάκα του συγγραφέα του Game of Thrones – Οι αποκαλύψεις για τη σκηνή που σόκαρε τις ΗΠΑ

Ο συγγραφέας των βιβλίων «Game of Thrones», Τζορτζ Μάρτιν, οι παραγωγοί της επικής σειράς, David Benioff και D.B. Weiss, καθώς και μερικοί από τους πρωταγωνιστές, βρέθηκαν στο ετήσιο Comic Con.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πιο πολυσυζητημένη σκηνή της αμερικάνικης τηλεόρασης για φέτος, αυτό της σφαγής των Σταρκ στον επονομαζόμενο και «κόκκινο γάμο», στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς.

«Έχω πολλούς χαρακτήρες, έτσι, μπορώ να σκοτώνω μερικούς, πάντα θα υπάρχουν και άλλοι», δήλωσε ο Μάρτιν και συνέχισε λέγοντας

πως «για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, θα πρέπει να σημειώσω πως οι Benioff και Weiss, έχουν «σκοτώσει» χαρακτήρες που στα βιβλία μου συνεχίζουν να ζουν. Η δική μου ευθύνη είναι η μικρότερη».

Από τους ηθοποιούς της σειράς βρέθηκαν εκεί οι Richard Madden (που παίζει τον Robb), Michelle Fairley (Catelyn), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harrington (Jon Snow), Rose Leslie (Ygritte), John Bradley (Samwell Tarly) and Emilia Clarke (Daenerys Targaryen).

Μάλιστα, παίχθηκε και ένα βίντεο στη μνήμη όλων των χαρακτήρων που «έφυγαν» από τη σειρά, με μουσικό χαλί το "Hard to Say Goodbye to Yesterday" των Boyz II Men’s.

Στη σκηνή εμφανίστηκε και ο Jason Momoa (Khal Drogo), εντελώς ξαφνικά, που φίλησε την Clarke και είπε στον Μάρτιν, «Δεν είμαι νεκρός!».

Η Michelle Fairley, που έπαιζε το ρόλο της Catelyn, περιέγραψε τη σκηνή του κόκκινου γάμου, που «της στοίχισε τη ζωή». «Οι παραγωγοί μου είπαν πως θα έπρεπε να γυρίσω τη σκηνή 20 φορές», σημείωσε η ηθοποιός. «Είναι σαν ένα μουσικό κομμάτι. Πρέπει να το δουλέψεις με τον τρόπο σου για να το προσεγγίσεις. Δεν θέλεις να είσαι υπερβολική, θες να το ανακαλύψεις μόνος σου», υποστήριξε για τις τελευταίες της στιγμές στη σειρά.

Η Clarke – που είναι υποψήφια για Emmy (ένα από τα 16 της σειράς)– τόνισε πως ο χαρακτήρας της ανθίζει στην τρίτη σεζόν της σειράς, φτιάχνοντας στρατό και απελευθερώνοντας σκλάβους στις πόλεις Άσταπορ και Γιουνκάι.

«Είναι το μεγαλύτερο ρίσκο που έχει πάρει», υποστηρίζει για το χαρακτήρα που υποδύεται η Clarke, τονίζοντας παράλληλα πως «ξέρει πως αν κάτι δεν πάει καλά, αυτόματα θα σημάνει και το τέλος της. Αν όλα λειτουργήσουν σωστά, τότε το παιχνίδι συνεχίζεται. Και είναι καταπληκτικό που όλα της πηγαίνουν σωστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα