Η Μπριάνα Χόλι είναι η τόπλες φοιτητριούλα που θα ερωτευτείς [εικόνες]

13:06 3/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Γνωρίζετε όλοι το τραγούδι του Σαββόπουλου για τη φοιτητριούλα που τον έχει ερωτευτεί. Στην περίπτωση της Μπριάνα Χόλι τα πράγματα έρχονται κάπως αντίθετα.

Το θύμα της υπόθεσης είναι εξ ορισμού ο εκάστοτε άντρας και εκείνη ο αδίστακτος θύτης. Είναι η φοιτήτρια που μόλις μετακόμισε στον από πάνω όροφο που έρχεται να σου ζητήσει καφέ ή ζάχαρη και σου αφήνει μια μεγάλη τρύπα στην καρδιά.

Βγαλμένη από το O.C., μιας και κατάγεται από την Καλιφόρνια, η Μπριάνα Χόλι σαφώς δεν είναι φοιτήτρια, αλλά μοντέλο. Όμως η φιγούρα της ταυτίζεται με την εικόνα του πρώτου έρωτα που είθισται να έρχεται στο πανεπιστήμιο ή το κολλέγιο. Το πρώτο μεγάλο σκίρτημα της καρδιάς αποτυπώνεται στο νεανικό και ξανθό πρόσωπο της Μπριάνα.

Η φωτογράφηση της για το Tristan Kallas, επωνυμία ρούχων του Λος Άντζελες, σου αναζωπυρώνει τις μνήμες ενός έρωτα που δεν ήρθε ακόμα.

Με ένα τζιν σορτσάκι και ένα σατέν φανελάκι που το κατεβάζει σιγά σιγά για να αφήσει το στήθος ακάλυπτο, η Μπριάνα ρίχνει το βέλος της και δεν σου αφήνει περιθώρια να γλυτώσεις!

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Μπριάνα Χόλι είναι η τόπλες φοιτητριούλα που θα ερωτευτείς [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα