Καυγάς Φίλη με Καμπουράκη – Οικονομέα το πρωί στο MEGA με βαρείς χαρακτηρισμούς

13:06 3/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Άναψαν τα αίματα σήμερα το πρωί στο MEGA, με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να έχει έντονη αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα στην εκπομπή τους.\

Η σπίθα που άναψε τη φωτιά, ήταν η ατάκα του κυρίου Φίλη για το MEGA, ότι «είναι χούντα και η αιχμή μιας

παραπληροφόρησης των ελλήνων πολιτών», κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων, κατηγορώντας τους επίσης ότι το κανάλι όπου εργάζονται αλλά και άλλα, δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «ΟΧΙ» όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «ΝΑΙ».
«Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση» τους είπε, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε, απαντώντας: «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη». Αλλά ο Νίκος Φίλης συνέχισε: «Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης».
Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Οικονομέας: «Αυτό που κάνει είναι φασισμός!», κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του. «Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι», του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε: «Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι».
«Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του «ΝΑΙ» και ένας υπέρ του «ΟΧΙ», ακόμα και σήμερα 2-1 είστε!» (σ.σ. στο ίδιο πάνελ ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη από τη ΝΔ και ο Παντελής Καψής από το ΠΑΣΟΚ).

The post Καυγάς Φίλη με Καμπουράκη – Οικονομέα το πρωί στο MEGA με βαρείς χαρακτηρισμούς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα