Η έγκυος Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε σέξι μπικίνι στις διακοπές της στην Ελλάδα!

19:55 8/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Είναι από τις celebrities που αγαπάει να μισεί η Αμερική, η τηλεόραση και τα social media. Φυσικά και αναφερόμαστε στην Κιμ Καρντάσιαν, την 32χρονη tv persona, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις στυλιστικές επιλογές της, καθώς είναι έγκυος και οι εκρηκτικές καμπύλες της έχουν φουσκώσει ακόμα περισσότερο.

Ωστόσο η ίδια φαίνεται να μην συμφωνεί με τις κριτικές και στις πρόσφατες διακοπές της στην Ελλάδα, δεν δίστασε να φορέσει ένα σέξι μπικίνι, θέλοντας να δείξει σε όλους ότι δεν νιώθει χοντρή. Και μάλιστα αυτή η φωτογραφία είναι στο εξώφυλλο του US Weekly. «Η Κιμ νιώθει πολύ ωραία με το σώμα της» αποκάλυψε στο περιοδικό ένας στενός της φίλος ο οποίος ήταν μαζί της στη Μύκονο και συμπλήρωσε: «Στην αρχή ήθελε απλά να γεννήσει και να τελειώνει. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός νιώθει περισσότερο γυναίκα».

Πάντως η ίδια έχει παραδεχθεί ότι δυσκολεύεται με τις αλλαγές στο σώμα της, λόγο της εγκυμοσύνης για αυτό και έχει προσλάβει τη διάσημη γυμνάστρια Τρέισι Άντερσον. «Η Κιμ γυμνάζεται πολύ σκληρά. Τουλάχιστον 4 μέρες την εβδομάδα για μία ώρα κάνουμε γυμναστική, ενώ οι περισσότερες ασκήσεις είναι επικεντρωμένες στα χέρια και τα πόδια της» είπε η Άντερσον στο US Weekly.

Keywords
Τυχαία Θέματα