Η εκρηκτική Μπιγιονσέ αναδύεται από τη θάλασσα σαν ένα κορίτσι του Τζέιμς Μποντ [βίντεο]

Η Μπιγιονσέ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Ούρσουλα Άντρες ή τα Χάλι Μπέρι, τα δύο κορίτσια του Τζέιμς Μποντ με τις ιστορικές αναδύσεις από τη θάλασσα.

Αυτό γιατί και η ίδια -όπως δείχνει στο νέο της βίντεο για την προώθηση του του παγκόσμιου τουρ παραστάσεών της που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο- ξέρει να αναδύεται με περίσσεια χάρη κι αισθησιασμό. Για το γεμάτο υπέροχες καμπύλες κορμί της ούτε λόγος...

Το βίντεο έχει πολλά ρετρό στοιχεία. Είναι ασπρόμαυρο και ερασιτεχνικό φιλμάκι δεκαετίας '60. Η Μπιγιονσέ περνάει όμορφες καλοκαιρινές

στιγμές σε παραθαλάσσιο μέρος της Βραζιλίας, χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα, παίζει με τα κύματα, γράφει στην άμμο και -το κυριότερο- είναι πιο σέξι από ποτέ.

Στην αρχή του βλέπουμε έναν αμέριμνο ψαρά, που αγνοεί την ύπαρξη της Μπιγιονσέ, λίγο πιο πέρα. Στη συνέχεια παρατίθενται κάποια πλάνα από Βραζιλιάνικα τοπία κι έπειτα ο φακός κατακλύζεται από τη λάμψη της εκρηκτικής τραγουδίστριας. Από τις πιο σέξι στιγμές είναι εκείνη με την Μπιγιονσέ να ξαπλώνει νωχελικά στην αιώρα της, με γυαλιά ηλίου αλά Τζάκι Κέννεντυ- Ωνάση.

Αναμφίβολα, όμως, η σκηνή που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό εκατομμύρια θαυμαστών της είναι εκείνη που αναδύεται μέσα από τη θάλασσα, με το μπικίνι της και τα μαλλιά της κολλημένα από το νερό στο πρόσωπό της. Είναι μια σκηνή που θυμίζει Ούρσουλα Άντρες ή Χάλι Μπέρι.

Για του λόγου το αληθές:

Και για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας:

Keywords
Τυχαία Θέματα