Η έπαυλη και ο «Μεσσίας του Σεξ» – Ζευγάρια κυκλοφορούν γυμνά και κάνουν όργια

Μέσα στην πολυτελέστατη έπαυλη, με πολυελαίους και στο ευρύχωρο καθιστικό με την ξύλινη επένδυση, δεκάδες άντρες και γυναίκες κάθονται και συζητούν, κρατώντας ένα ποτό στο χέρι. Συνηθισμένη εικόνα μέχρι εδώ; Ναι. Υπάρχει, όμως, μια μεγάλη διαφορά: Όλοι τους, άντρες και γυναίκες, είναι απολύτως γυμνοί. Και αυτό, ήταν μόνο η αρχή.

Στο ισόγειο του σπιτιού, υπήρχε η πισίνα. Τριγύρω της, τεράστια μαξιλάρια, με άντρες και γυναίκες (ακόμη και άγνωστους μεταξύ τους) να κάνουν σεξ, ακόμη και μπροστά στα μάτια των συζύγων τους. Αυτός, ήταν, εξάλλου ο σκοπός της επίσκεψης εκεί.

Ο ιδρυτής του συγκεκριμένου «ιδρύματος» (όπως ο ίδιος το ονόμαζε), Τζον Γουίλιαμσον, πέθανε σε ηλικία 80 ετών από καρκίνο, στα τέλη του περασμένου Μάρτη. Ο ίδιος, έμεινε στην ιστορία με το όνομα «Μεσσίας του Σεξ», καθώς πρωτοστάτησε και υπερασπίστηκε όσο κανείς άλλος το ελεύθερο σεξ. Το ίδιο και η γυναίκα του, φυσικά!

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, έστησε το πιο ειδυλλιακό σκηνικό, σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, αρκετά έξω από το Λος Άντζελες. Εκεί, κάθε ζευγάρι που έμενε, κυκλοφορούσε γυμνό, ενώ μπορούσε να κάνει σεξ, με όποιον βρισκόταν εκεί, άντρα ή γυναίκα, ή ακόμη και να συμμετείχε σε ομαδικό όργιο. Όλα επιτρέπονταν.

Σκοπός του ιδρυτή, δεν ήταν άλλος, από το να πείσει τα αντρόγυνα (κυρίως, όμως, τις γυναίκες) πως θα πρέπει να ρίξουν τις αναστολές τους σε ό, τι έχει να κάνει με το σεξ. Να δοκιμάζουν πράγματα και με άλλα άτομα (με τη συμμετοχή ή όχι του συντρόφου τους), να μην φοβούνται τη γύμνια και να ζήσουν στη ζωή τους, όσο το δυνατόν περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες.

Ο Γουίλιαμσον υπήρξε πρώην μηχανικός πυραύλων, ενώ είχε εργαστεί και για τη NASA, κατά τη διάρκεια πυραυλικών προγραμμάτων, και μαζί με τη γυναίκα του, Μπάρμπαρα, θέλησαν να «εγκαινιάσουν» την κοινωνική επανάσταση της συνολικής σεξουαλικής απελευθέρωσης.

Και οι δυο τους πίστευαν, πως τα ζευγάρια, και κυρίως οι γυναίκες, θα μπορούσαν να είναι απόλυτα ειλικρινής σχετικά με τις σεξουαλικές τους ανάγκες, κάτι, που όπως ισχυρίζονταν, θα τους έδινε μια πιο γεμάτη ζωή και δεν θα χρειάζονταν να απατήσουν στα κρυφά τον σύντροφό τους!

Η ιδέα ήταν, με λίγα λόγια, «συναινετική μοιχεία», αναφέρει ο Γκάι Ταλιζ, συγγραφέας της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, συντάκτης της συνάντησε πριν λίγες μέρες την 74χρονη Μπάρμπαρα. Η ίδια δηλώνει πως η ιδέα τους ήταν πάρα πολύ καλή, παρά το γεγονός πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους κατηγόρησαν. Στην ερώτηση, μάλιστα, με πόσους άνδρες έχει πάει, η ίδια απαντά χωρίς αναστολές: «Με λιγότερους από 200!», ενώ επιμένει, πως αυτό δεν είχε καμιά αρνητική επίπτωση στον γάμο της, που κράτησε 47 ολόκληρα χρόνια.

«Εμείς, ξέραμε πολύ καλά πως ένας γάμος ετεροφυλόφιλων δεν θα μπορούσε να διαρκέσει για πάντα, γιατί κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα τον άλλο. Έτσι, φτιάξαμε έναν μεγαλύτερο γάμο!» συνέχισε η Μπάρμπαρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα