Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι η πιο μισητή star του Χόλιγουντ!

Μέχρι το 1997 ήταν μια από τις ωραίες φιγούρες της μεγάλης οθόνης, μεγάλο ταλέντο του Χόλιγουντ και το κορίτσι του Μπραντ Πιτ. Ωστόσο μετά τον χωρισμό φαίνεται ότι την πήρε η κάτω βόλτα. Και από το 2002, όταν γνώρισε τον Κρις Μάρτιν των Coldplay το κακό παράγινε. Η Γκουίνεθ Πάλτροου υιοθέτησε το φλώρικο στυλ του άντρα της, απέκτησε

βρετανικό τουπέ, ενώ άφησε τις ταινίες και άρχισε να γράφει βιβλία για υγιεινή ζωή.

Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της παίζοντας δίπλα στον «Iron Man», αλλά όπως φαίνεται δεν τα καταφέρνει πολύ καλά. Έτσι σε δημοσκόπηση του περιοδικού Star είδε το όνομά της φιγουράρει στη κορυφή της λίστας με τις Πιο Μισητές Stars του Χόλιγουντ. Τόση είναι η ξινίλα που βγάζει, που η Πάλτροου κατάφερε να περάσει μέχρι και την Κρίστεν Στιούαρτ.

Η star του «Twilight» η οποία δέχθηκε επίθεση από όλους όταν έγινε γνωστή η απιστία της προς τον Ρόμπερτ Πάτινσον αποδείχθηκε υπέρ αρκετή ώστε να τη μετατρέψει από ένα αγαπημένο κορίτσι του κινηματογράφου, σε μια αντιπαθέστατη τσουλίτσα.

Εντύπωση πάντως κάνει το γεγονός ότι η Αν Χάθαγουεϊ βρίσκεται μόλις στην 9η θέση. Η ηθοποιός που τη μισεί ο μισός πλανήτης, επειδή είναι επιτυχημένη και στημένη σε όλες τις αντιδράσεις φαίνεται ότι αργεί μέχρι να φτάσει στην κορυφή.
Δες τους 20 πιο μισητούς stars του Χόλιγουντ.

1. Γκουίνεθ Πάλτροου

2. Κρίστεν Στιούαρτ

3. Τζένιφερ Λόπεζ

4. Τζον Μάγιερ

5. Κάθριν Χέιγκλ

6. Ματ Λάουερ

7. Μαντόνα

8. Τζάστιν Μπίμπερ

9. Αν Χάθαγουεϊ

10. Κρις Τζένερ

11. Κιμ Καρντάσιαν

12. Λιάν Ράιμς

13. Άστον Κούτσερ

14. Τζέι Λένο

15. Αντζελίνα Τζολί

16. Λίντσεϊ Λόχαν

17. Σία ΛεΜπουφ

18. Τέιλορ Σουίφτ

19. Τζέσε Τζέιμς

20. Κρις Μπράουν

Keywords
Τυχαία Θέματα