Η Μάιλι Σάιρους το έριξε και στη μαριχουάνα;

12:00 7/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Σε νέες απορίες έβαλε τα media η διάσημη pop σταρ, που δείχνει να απολαμβάνει την παρέα της…μαριχουάνας!

Η 20χρονη εμφανίστηκε στο μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου εκτός από την παρέα των φίλων της, είχε για παρέα και ένα πολύ ύποπτο τσιγάρο που προκάλεσε απορίες.

Η Μάιλι εμφανίζεται στη φωτογραφία απλοϊκά ντυμένη, φορώντας μόνο ένα μαύρο t-shirt και έχοντας πιάσει τα μαλλιά της προς τα

πάνω. Επίσης έγινε αναφορά στο γεγονός, ότι η Μάιλι δεν φορούσε στο χέρι της το δαχτυλίδι των αρραβώνων που είχε δεχτεί από τον Λίαμ Χέμσγουορθ. Σε άλλες φωτογραφίες, εμφανίζεται μαζί με τα γυαλιά ηλίου της και φορώντας σκούφο.

Με αφορμή το τσιγάρο της Μάιλι ήρθε στην επιφάνεια μια παλιότερη ιστορία με πρωταγωνιστές την ίδια και τη μαριχουάνα. Το Φεβρουάριο, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον λογαριασμό του Instagram MileyXXCyrus, εμφάνιζε μια γυναίκα που έμοιαζε στη τραγουδίστρια, να καπνίζει ένα τσιγάρο, γράφοντας την έκφραση ”Έχω μαστουρώσει”.

Παρόλο που η Μάιλι απάντησε αμέσως στις φήμες λέγοντας πως δεν έχει επίσημο λογαριασμό στο Instagram, οι πρόσφατες φωτογραφίες έχουν αρχίσει και ξαναβάζουν τα media σε σκέψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα