Η μακιγιέζ της Κέιτ Μος δείχνει στους άντρες πως να βάφονται πριν το ραντεβού

Τα καλλυντικά προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για άντρες τείνουν να γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Πλέον, οι άντρες που θέλουν να δοκιμάσουν ένα πιο μετροσέξουαλ look, έχουν τον δικό τους μπούσουλα, και όχι από όποιον κι όποιον, αλλά από την προσωπική μακιγιέζ της Κέιτ Μος.

Η Σάρλοτ Τίλμπουρι παράγει τα δικά της how-to βίντεο, τώρα και για άντρες, ως μέρος του blog ομορφιάς της, με την τελευταία της ανάρτηση να αφορά τα tips της, σχετικά με το βάψιμο

των αντρών, πριν από ένα σημαντικό ραντεβού.

Καθησυχάζοντας όλους τους… δύσπιστους, η Σάρλοτ εισάγει το βίντεό της, τονίζοντας: «Δεν αποτελεί πλέον ταμπού για τον ανδρικό πληθυσμό να φορούν καλλυντικά προϊόντα». Το εκπαιδευτικό βίντεο προσεγγίζει από μία «πιο ανδρική ματιά» την περιποίηση του προσώπου.

Ξεκινώντας με ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου, όπου η Σάρλοτ καθαρίζει το δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, τις ακαθαρσίες και τους πόρους. Έπειτα, η μακιγιέζ χρησιμοποιεί ένα μείγμα από ζάχαρη, προκειμένου να καθαρίσει το ξερό δέρμα από τα χείλη, δίνοντας στο μοντέλο της «πιο τέλεια και απαλά χείλη».

Στη συνέχεια τοποθετεί σταγόνες στα μάτια, τις οποίες συνιστά λέγοντας ότι: «Είναι τέλειες για όταν έχετε περάσει μία ξάγρυπνη νύχτα ή μία νύχτα έντονων πάρτι και καταχρήσεων». Έπειτα, η μακιγιέζ μυστηριωδώς απλώνει την «Charlotte’s Magic Cream» κάτω από τα μάτια και στα μάγουλα του μοντέλου, έτσι ώστε να «ενυδατώσει τις περιοχές αυτές».

Keywords
Τυχαία Θέματα