Η Μαντόνα τα ρίχνει στην Lady Gaga: Με αντιγράφεις

Μπορεί η Lady Gaga να λέει συνεχώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί το πόσο θαυμάζει την Μαντόνα, αλλά η βασίλισσα της ποπ δεν φαίνεται να έχει την ίδια εκτίμηση για την εκκεντρική σταρ.

Αυτό συμπεραίνει κανείς από το τραγούδι που φέρεται να διέρρευσε από την ακυκλοφόρητη δισκογραφική δουλειά της Μαντόνα. Το συγκεκριμένο

τραγούδι φέρει τον τίτλο «Two Steps Behind» σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail και τους στίχους φέρεται να έχει υπογράψει η ίδια η 56χρονη σταρ, η οποία χαρακτηρίζει, την Lady Gaga, «μιμήτρια».

Η Μαντόνα τραγουδάει στο επίμαχο τραγούδι: «Είσαι μια μιμήτρια, πού είναι τα πνευματικά μου δικαιώματα; Είσαι όμορφο κορίτσι, αυτό το αναγνωρίζω / Αλλά το να κλέψεις τη συνταγή μου είναι μια άσχημη πόζα / Με μελέτησες αρκετά σκληρά; / Ποτέ δεν θα γίνεις - θες απλά να γίνεις εγώ / Σαν μια αδελφή διαταραγμένη, ποιος θα σε βοηθήσει; / Στη φαντασία σου μπορείς να τα προσπαθήσεις όλα / Αλλά δεν μπορείς να γίνεις σαν εμένα / Μπορεί να φαίνεσαι αληθινή και να ακούγεσαι αληθινή / Αλλά θα βρίσκεσαι πάντα δύο βήματα πίσω μου».

Πάντως από τα πυρά της βασίλισσα της ποπ δεν γλύτωσε ούτε ο πρώην σύζυγος της, Γκάι Ρίτσι. Σε ένα άλλο τραγούδι της με τίτλο «Heartbreak City» η Μαντόνα αναφέρει ότι τη «στοιχειώνει» η ανάμνηση της σχέσης τους και ότι αισθάνεται ότι τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει διασημότητα. «Μου είπες ότι ήμουν η βασίλισσα σου/Προσπάθησα να σου δώσω τα πάντα/ Και τώρα ζητάς την ελευθερία σου» λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

The post Η Μαντόνα τα ρίχνει στην Lady Gaga: Με αντιγράφεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα