Η μεθυσμένη Ριζ Γουίδερσπουν και ο σύζυγός της πριν την σύλληψη [βίντεο]

14:10 3/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Το ΤΜΖ έφερε στο φως της δημοσιότητας τη σύλληψη της διάσημης ηθοποιού, η οποία είχε συλληφθεί για μέθη και επικίνδυνη οδήγηση.

Στα βίντεο όπου ακολουθούν περιγράφεται όλη η διαδικασία της σύλληψης του άντρα της Ριζ, Τζιμ Τοθ, αλλά και της ίδιας ύστερα από την έντονη συζήτηση που είχε με τον αστυνομικό.

Ο άντρας της κατά τη διάρκεια της σύλληψης του και φανερά επηρεασμένος από το αλκοόλ, δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το

περιστατικό (!), ενώ η Ριζ ξεκίνησε να επικαλείται τα δικαιώματα της επαναλαμβάνοντας πως είναι πολίτης των ΗΠΑ.

Σε μια από το σκηνές η Ριζ του ζητάει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα επειδή είναι έγκυος, αλλά ο αστυνομικός τη διατάζει να μην εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες προχωρεί και στη δική της σύλληψη, ενώ η Ριζ τον ρωτάει αν γνωρίζει ποια είναι. Όταν ο αστυνομικός δηλώνει άγνοια, η Ριζ του απαντά: «Θα μάθεις σύντομα ποια είμαι!».

Σύμφωνα με τον δικαστή, το ζευγάρι γλίτωσε παρατρίχα την φυλακή, μηνύοντας στη Ριζ ότι ήταν πολύ τυχερή που δεν τραυμάτισε τον συνεπιβάτη της ή κάποιον άλλο. Τελικώς, πλήρωσε πρόστιμο 213 δολαρίων με την κατηγορία ότι υπήρξε ”φυσικό εμπόδιο για τρίτους”.

Ο δε Τοθ, ο οποίος δεν έχει διαπράξει ξανά αδίκημα, καλείται να ολοκληρώσει 40 ώρες κοινωνική εργασία, ενώ θα βρίσκεται ελεύθερος με αναστολή για ένα χρόνο.

Δείτε καρέ-καρέ τη σύλληψη της Οσκαρικής ηθοποιού και του συζύγου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα