«Η μητέρα των μαχών»- Κασιδιάρης, Δούρου και υποψηφιότητα «βόμβα» για το δήμο της Αθήνας

16:13 1/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Σε αναμέτρηση για γερά νεύρα αναμένεται να εξελιχθεί η μάχη για το χρίσμα του δημάρχου Αθηναίων αφού μετά τον Ηλία Κασιδιάρη που ανακοινώθηκε ότι θα κατέβει ως υποψήφιος για τη Χρυσή Αυγή, τα κόμματα αναζητούν το αντίπαλο δέος και κατεβάζουν στο «στίβο» για το δημαρχιακό θώκο «βαριά» ονόματα.

Μάλιστα μπορεί να μοίαζει με ειρωνεία

της τύχης αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να κατεβάσει απέναντι απο τον Κασιδιάρη την Ρένα Δούρου. Αντίπαλοι δηλαδή δύο από τους πρωταγωνιστές του περίφημου χαστουκιού.

Εισηγήσεις πάντως έχουν γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ και για το πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου που είχε έτσι κι αλλιώς μια ιδιαίτερα δυναμική κοινοβουλευτική παρουσία και ειδικά με την συμμετοχή της στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ στο τραπέζει έχει πέσει και το όνομα της Σοφίας Σακοράφα.

Από την ΝΔ τώρα η φημολογία είναι έντονη για τον νυν υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια αλλά και για τον βουλευτή Μάκη Βορίδη. Ο πρώτος θεωρείται «καλό χαρτί» απέναντι στον Κασιδιάρη λόγω κυρίως της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» για την απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας. Όσο για τον Μάκη Βορίδη πιστεύουν στη ΝΔ ότι μπορεί να πάρει ψήφους από την ίδια «δεξαμενή» του Ηλία Κασιδιάρη.

Η υποψηφιότητα πάντως που θα κάνει την έκπληξη είναι αυτή της Γιάννας Αγγελοπούλου η οποία σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» θέλει να επιστρέψει στην πολιτική και σκέφτεται να κάνει το μπαμ με την διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα