Η Ομπάμα έφτιαξε γλυκά αλλά την… έφαγε ο σκύλος!

Τα γιορτινά του φόρεσε ο Λευκός Οίκος με την Μισέλ Ομπάμα να υποδέχεται τα παιδιά των στρατιωτικών, να φτιάχνει γλειφιτζούρια αλλά τις εντυπώσεις να κλέβει ο…Πρώτος σκύλος!

Στο επίκεντρο της εορταστικής διακόσμησης βρέθηκε μία τεράστια ρέπλικα του Λευκού Οίκου φτιαγμένη από τζίντζερμπρεντ καθώς και ένα ομοίωμα σε πραγματικές διαστάσεις του προεδρικού σκύλου Μπο.

Αφού υποδέχθηκε παιδιά στρατιωτικών οικογενειών η Μισέλ Ομπάμα έφτιαξε γλειφιτζούρια και τα ξενάγησε στον Λευκό Οίκο. Παρά τον εντυπωσιακό στολισμό όμως τις εντυπώσεις έκλεψε ο ίδιος ο προεδρικός

σκύλος. Μόλις η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τον έφερε στην αίθουσα τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να παίζουν μαζί του.

Επισήμως το εορταστικό θέμα των Χριστουγέννων είναι «Χαρά σε όλους» αλλά μάλλον θα έπρεπε να ονομαστεί «Μπο παντού» αφού ολόκληρη η οικία του Αμερικανού προέδρου έχει γεμίσει με μικρότερα ή μεγαλύτερα ομοιώματα του Μπο.

Χαριτολογώντας η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε πως αυτά τα ομοιώματα δείχνουν σε πόσο μεγάλη εκτίμηση και φροντίδα έχουν τον προεδρικό σκύλο στον Λευκό Οίκο. «Είναι μια σπουδαία προσωπικότητα», ανέφερε γελώντας η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Όσο για την επικών διαστάσεων ρέπλικα του Λευκού Οίκου, αυτή αποτελείται από 80 κιλά τζίντζερμπρεντ και 20 κιλά σοκολάτας! Το χρώμα του δεν είναι τόσο λευκό γιατί ο σεφ Μπιλ Γιόσες ήθελε να τον απεικονίσει όπως ήταν πριν το 1798 οπότε και βάφτηκε για πρώτη φορά με άσπρο χρώμα.

Πάνω από 90.000 επισκέπτες αναμένεται να βρεθούν στον Λευκό Οίκο για τις Γιορτές ενώ το μενού θα περιλαμβάνει γλυκοπατάτες, πράσινα φασόλια με αμύγδαλα και χειμωνιάτικη σαλάτα.

Το δυσκολότερο κομμάτι της προετοιμασίας πάντως ήταν ο στολισμός των 54 χριστουγεννιάτικων δέντρων και χρειάστηκε η συμμετοχή 85 εθελοντών από ολόκληρη τη χώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα