Η τσόντα την έκανε διάσημη!

Μπορεί τώρα να είναι μια reality star, αλλά η Kim Kardashian παραδέχθηκε πως το porn tape της που είχε κυκλοφορήσει στο interntet πριν από κάποια χρόνια την έκανε διάσημη.

Θεωρείται μία από τις πλέον εντυπωσιακές celebrities των ΗΠΑ και αγαπημένο παιδί των reality. Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην Oprah, παραδέχθηκε πως αυτό που την έκανε διάσημη ήταν ένα sex tape -με

πρωταγωνίστρια την ίδια και τον τότε φίλο της- που είχε διαρρεύσει στο internet πριν από μερικά χρόνια. Ναι μεν, μπορεί η Kim Kardashian να έβγαλε εκατομμύρια από την όλη ιστορία, καθώς κινήθηκε δικαστικά, όμως δεν παύει αυτή η ταινία να ευθύνεται για την αναγνωρισιμότητά της. 

“Μπορεί να μην ήθελα τότε να το παραδεχτώ, όμως σήμερα ξέρω πολύ καλά πως αυτή η ταινία με έκανε διάσημη και μου άνοιξε τις πόρτες στην αμερικανική τηλεόραση. Δεν ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, γιατί ποτέ δεν ήθελα να πληγώσω την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους, ήταν όμως η αρχή μιας πορείας που μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί πολύ καλά για μένα” είπε με μεγάλη δόση ειλικρίνειας.

Keywords
Αναζητήσεις
τσοντες διασημων, τσοντεςδιασημων
Τυχαία Θέματα