Η σέξι Κάρλα κατασπάραξε τη Βαλερί!

Κρατούσε ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού η νέα πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, μέχρι που η Paris Match δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό και… δεν άντεξε άλλο στη σύγκριση.

Οι παπαράτσι έχουν πάθει αμόκ με το νέο προεδρικό ζεύγος και οι φωτογραφίες τους πωλούνται για πρωτοσέλιδη είδηση όλου του γαλλικού Τύπου έναντι υψηλής αμοιβής. Με τέτοιο κυνήγι ήταν απλώς θέμα χρόνου να δούμε και τη σύντροφο του Φρανσουά Ολάντ με μαγιό! Η αλήθεια ωστόσο είναι πως οι αρετουσάριστες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πλήττουν… θανάσιμα το γόητρο της Βαλερί Τριερβερλέρ, όχι επειδή δεν κρατιέται καλά για την ηλικία της (το αντίθετο μάλιστα) αλλά γιατί οι συγκρίσεις με την προκάτοχό της, Κάρλα Μπρούνι ήταν αναπόφευκτες.

Το «χτύπημα» με την Βαλερί Τριερβελέρ ήρθε μάλιστα από το περιοδικό στο οποίο εργάζεται, το Paris Match. Στο εξώφυλλο της έκδοσης που κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό έχει τον ανώδυνο τίτλο «Ο Φρανσουά Ολάντ και η Βαλερί σε διακοπές» αλλά στο εσωτερικό υπάρχουν φωτό και ρεπορτάζ που δεν κολακεύουν ιδιαίτερα την σύντροφο του Γάλλου Προέδρου.

Η Τριερβελέρ –η οποία δεν είναι παντρεμένη με τον Γάλλο πρόεδρο αλλά τα ΜΜΕ την αναφέρουν ως πρώτη κυρία- μπήκε στο παιχνίδι της σύγκρισης με την Μπρούνι πολύ δυναμικά κάνοντας μια εμφάνιση στην ορκωμοσία του Ολάντ που την επισκίασε! Η Ιταλίδα σούπερ σταρ της πασαρέλας δεν ήταν τότε σε καλή κατάσταση καθώς περνούσε περίοδο κατάθλιψης λόγω της ήττας του Σαρκοζί στις εκλογές.

Οι παπαράτσι οργιάζουν στην περιοχή του Πύργου Μπεργκανσόν όπου περνάει τις διακοπές του ο Ολάντ. Εκείνος, όμως, ξεκίνησε πρώτος το «παιχνίδι» με τον Τύπο αφού επέλεξε να ταξιδέψει ως τον Πύργο με τρένο, να κάνει δηλώσεις στον σιδηροδρομικό σταθμό, να φωτογραφίζεται σε ταβέρνες στον τόπο διαμονής και να κάνει δηλώσεις του τύπου «Ταξιδεύω με τρένο για να μην πληρώσουν οι Γάλλοι φορολογούμενοι ακριβές διακοπές για τον Πρόεδρο». Με αυτό τον τρόπο βελτίωνε την δημοτικότητά του, δείχνοντας στον κόσμο το προφίλ του απλού ανθρώπου που δεν αρέσκεται στις χλιδάτες διακοπές, όπως έκανε ο προηγούμενος πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Και κάπως έτσι… την πλήρωσε η Βαλερί!

Και χάρηκε η Κάρλα!

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα