Η σέξι Στόντεν δεν υπήρξε ποτέ αθώα!

16:02 6/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Το νέο hot stuff των αμερικανικών media βγάζει τη συλλογή με τις οικογενειακές φωτογραφίες και μένουμε άφωνοι: από 11 ετών πόζαρε για μοντέλο στη μάνα της!

Ήξερε τι ήθελε να κάνει στη ζωή της από 11 ετών η Κόρτνεϊ Στόντεν και μας το δείχνει δημοσιεύοντας σε γνωστές διαδικτυακές εφημερίδες τις παιδικές της φωτογραφίες.

Στηνόταν μπροστά στην κάμερα και υποχρέωνε τους δικούς της να την απαθανατίσουν δεκάδες φορές προκειμένου να βρει ποια πόζα την κολακεύει περισσότερο.

Η 18χρονη ξανθιά του Μαϊάμι που σήμερα είναι διάσημη σε όλο τον πλανήτη παρότι επαγγελματικά δεν έχει καταφέρει απολύτως τίποτε, ήξερε πως με το κορμί της θα κατάφερνε πολλά σε αυτόν τον κόσμο.

Ακόμη και στην οικογενειακή φωτογραφία με τις δύο της αδερφές είναι πασιφανές ποια προοριζόταν για τις πασαρέλες και τις πόζες στα περιοδικά.

Η -επίσης σέξι- μητέρα της δεν συμφωνούσε με όλα αυτά και την μάλωνε αλλά εκείνη τον βρήκε τον τρόπο. Παντρεύτηκε τον ηθοποιό Νταγκ Χάτσινσον στα 16 της και έφυγε από το σπίτι αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη ζωή.

Ο 51χρονος Νταγκ δεν είχε κάνει και πολλές δουλειές στο Χόλυγουντ (πέρα από τη συμμετοχή του στα X-Files) αλλά είχε όλες τις διασυνδέσεις και τα χρήματα που χρειαζόταν για να γίνει διάσημη.

Πληρώνει, λοιπόν, τακτικά επαγγελματία φωτογράφο, επιλέγει ένα έξυπνο concept, στέλνει τις φωτογραφίες της σε αμερικανικά media που έχει πρόσβαση και δεδομένου ότι οι σέξι πόζες της πουλάνε σαν τρελές, έχει σε δύο χρόνια καταφέρει να γίνει celebrity.

Η μαμά της τώρα είναι χαρούμενη και δηλώνει πως έδωσε προ διετίες την συγκατάθεσή της για τον γάμο στο Λας Βέγκας γιατί «είναι καλύτερα να ξέρεις τι κάνει το παιδί σου και να είσαι δίπλα του να το συμβουλεύεις, παρά να το αποξενώσεις»…

Το παιδί της τώρα κάνει τον γύρο του κόσμου με τη νέα της φωτογράφηση για την ηθική υποστήριξη των Αμερικανών πεζοναυτών!

Κάποια στιγμή μάλιστα προσπάθησε να κάνει και καριέρα σαν τραγουδίστρια. Κι από φωνή… κορμάρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews