Ίσκρα Λόρενς: το «χυμώδες» μοντέλο που τρέλανε το Instagram με τις φωτογραφίες της χωρίς ρετούς

17:19 6/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Αν διστάζετε να εμφανιστείτε στην παραλία με μπικίνι επειδή έχετε κυτταρίτιδα ή παχάκια το τροφαντό μοντέλο Ίσκρα Λόρενς θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Η ίδια κερδίζει χιλιάδες ακολούθους στον λογαριασμό της στο Ιnstagram χάρη στις πολύ σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει χωρίς επεξεργασία.
Η Ίσκρα που κατάγεται από την Αγγλία έγινε γνωστή ως μοντέλο όταν ήταν μόλις 12 χρονών αλλά μεγαλώνοντας κάποια πρακτορεία την απέρριψαν καθώς δεν είχε τις αναλογίες που θέλει η βιομηχανία της μόδας. Τότε ήταν που αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο όπως είπε στο περιοδικό Shape.

Τώρα συνεργάζεται με το πρακτορείο JAG και εκπροσωπεί την ιστοσελίδα Runway Riot που ασχολείται με την ομορφιά, την μόδα και το στιλ και απευθύνεται σε γυναίκες όλων των διαστάσεων.

«Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος με πει χοντρή. Μπορώ να γελάω με αυτό επειδή έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου εσωτερικά και όχι για αυτό που βλέπουν οι άλλοι» έγραψε το μοντέλο συνοδεύοντας αυτήν την φωτογραφία


Η Λόρενς προτείνει στις νέες γυναίκες να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής γιαυτό και συμμετέχει στην εθνική αρχή για τις διαταραχές διατροφής NEDA.

«Θέλω να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου οι γυναίκες θα αντιλαμβάνονται ότι η μόδα δεν είναι κάτι που θα πρέπει να φοβούνται και ότι έχει διαμορφωθεί με αυτόν τον τρόπο για να τις κάνει να νιώθουν ανασφαλείς» είπε.
Αυτή η φωτογραφία χωρίς φίλτρα και επεξεργασία με το hashtag #everyBODYisbeautiful, κέρδισε πάνω από 80.000 likes.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ίσκρα Λόρενς: το «χυμώδες» μοντέλο που τρέλανε το Instagram με τις φωτογραφίες της χωρίς ρετούς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα