Και ο χειρότερος όλων ο Χαλκιάς!

Με την πρώτη φάση του Euro 2012 να ολοκληρώνεται χθες το βράδυ, έσκασε και η χειρότερη 11αδα της διοργάνωσης, με 3 Έλληνες να παίζουν “βασικοί”!

Για άλλους ποδοσφαιριστές μια συμμετοχή στο Euro θα ήταν κάτι που θα θυμόντουσαν για πάρα πολύ καιρό. Ο Κώστας Χαλκιάς ωστόσο μέχρι στιγμής θέλει να το ξεχάσει, γιατί η διοργάνωση του πάει από το κακό στο χειρότερο. Όμως

ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει, γιατί όλοι του το θυμίζουν. Το goal.com κυκλοφόρησε την χειρότερη 11αδα του Euro από τις ομάδες που συνεχίζουν στους “8” και ο τερματοφύλακας της Εθνικής φιγουράρει στην κορυφή.

Και μάλλον όχι άδικα, καθώς σε σχεδόν 1,5 παιχνίδι που ήταν στο τέρμα, δέχθηκε (έπνιξε, πες το όπως θέλεις) 3 γκολ, τραυματίστηκε κιόλας μετά, άρα δεν τη λες και την καλύτερη διοργάνωση της ζωής του. Στην 11αδα βρίσκουμε και τον Γιώργο Καραγκούνη, που ναι μεν στα ματς με Πολωνία και Τσεχία ήταν μέτριος, αλλά με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ρωσία και μας έδωσε την πρόκριση, σίγουρα έκανε τους πάντες να ξεχάσουν τα προηγούμενα ματς. Όσο για την επιλογή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη λίστα, τι να πούμε; Μάλλον αυτοί που την έφτιαξαν έβλεπαν άλλους αγώνες, γιατί ο πιτσιρικάς έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Εκτός από τους 3 δικούς μας, στην 11αδα βρίσκουμε ακόμα τους Κριστιάν Μάτζο, Μάριο Μπαλοτέλι, Τζέιμς Μίλνερ, Φλοράν Μαλουντά, Αντίλ Ραμί, Μίλαν Μπάρος, Ντανιέλ Κολάρ και Νταβίντ Λιμπέρσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα