Και ο Πανανώτας «κάρφωσε» την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη

Αστείο έχει καταντήσει η εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη! Ενώ όλοι το έχουν τούμπανο και της πετάνε υπονοούμενα, η παρουσιάστρια δεν λέει να παραδεχτεί ότι σε περίπου 4 μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον εδώ και 4 χρόνια σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Και ενώ εκείνη δεν λέει να ανακοινώσει ότι θα γίνει μαμά για τέταρτη φορά, τα υπονοούμενα στον αέρα της εκπομπής της δίνουν και παίρνουν. Κάτι τέτοιο έγινε και το μεσημέρι της Πέμπτης δια στόματος Ελένης: «Προβληματίστηκα για το τι θα βάλω και ήξερα ότι θα προβληματίσω κι εσάς. Βάζω το γαλάζιο, λέω εντάξει

μ' αρέσω. Βάζω το ροζ και μ' αυτό μ' αρέσω. Αλλά λέω έχω βάλει τα κραγιόν μου τα έντονα, που να βγω με το γαλαζάκι. Ας βάλω το ροζάκι και βάζω γαλαζάκι άλλη μέρα...», είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής κι ενώ φορούσε ένα ροζ, φαρδύ πουλόβερ.

Και τα υπονοούμενα συνεχίστηκαν την ώρα που η ωραία Ελένη πήγε να υποδεχτεί τον Δημήτρη Παπανώτα: «Πρέπει να σου πω ότι το συγκεκριμένο συνολάκι αναδεικνύει...», είπε αρχικά ο παρουσιαστής με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Αγάπη μου! Αυτά που θέλουμε μόνο! Αυτά που δεν θέλουμε δεν τα αναδεικνύει!». Όταν εκείνος είπε: «...ότι πολυτιμότερο έχεις επάνω σου!», η Ελένη «τρομαγμένη» θέλησε να τον προλάβει: «Που βρίσκεται; Πρόσεξε τι θα πεις!» και έτσι εκείνος απάντησε: «Πάντως δεν είναι τα μάτια που είναι επίσης πολύ ωραία».

The post Και ο Πανανώτας «κάρφωσε» την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα