«Και πότε θα πεθάνω… ξέρω» – Το μυθιστόρημα με τη μεγαλύτερη ανατροπή

07:06 1/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Λένε, πως κηδεία χωρίς γέλιο δεν γίνεται… Αυτό ακριβώς συμβαίνει και πίσω από το λουστρινέ κατάμαυρο φέρετρο του Νικόλα της, όταν και η Στελλίτσα, περίλυπη, αφηγείται στην «κολλητή» της, όλα τα χαρακτηριστικά γεγονότα από τη ζωή της μαζί του.Χαρά, πίκρες, γέλιο, δάκρυ. Τα πάνω και τα κάτω της ζωής σε ένα βιβλίο. Τα ευτράπελα, είναι τόσα πολλά, που είναι θαύμα πως η ηρωίδα, δεν ξεκαρδίζεται στα γέλια, στην κηδεία

του αγαπημένου της. Σε μια κηδεία, που ήταν κατακλυσμένη από κόσμο, γιατί ήταν και διάσημος στην «πιάτσα» (όπως θα το έλεγε εκείνος) ο Νικόλας.

Μια πορεία στη ζωή, που ταξιδεύει τον αναγνώστη στα λημέρια και τα στέκια της παλιάς Αθήνας, δίνοντας τον παλμό και το ψυχογράφημα της εποχής, μέσα από στιγμές της παρέας τους, του έρωτα και της δουλειάς τους. Και πίσω από όλα αυτά, ο Νικόλας κάνει τη μεγάλη ανατροπή! Γιατί, όπως δηλώνει και ο ίδιος: «Δεν θα τους αφήσουμε να μας κόψουν και το γέλιο, το μοναδικό πράγμα που δεν έχουν φορολογήσει μέχρι τώρα!».

Το βιβλίο «Και πότε θα πεθάνω… ξέρω!», είναι το μυθιστόρημα από την Στέλλα Στεργίου – Βασιλάτου, (Εκδ. Momentum), που μπορεί, στις ώρες που θα το κρατήσετε στα χέρια σας, να σας ξυπνήσει κάθε είδους κρυμμένο συναίσθημα, από τη χαρά και τη λύπη, στο πάθος και στην ανακούφιση, την αγάπη, την εκτίμηση και τη συμπαράσταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Αλλά πάνω απ’ όλα, την τίμια στάση απέναντι στη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα