«Κακόκεφος» το πρωί ο Καμμένος – Επεισόδιο στις Σέρρες με τη ρεσεψιόν ξενοδοχείου που δεν τον ξύπνησε

Μάλλον κάπως κακόκεφο βρίσκουν οι πρωινές ώρες τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο αφού απ' ότι όλα δείχνουν δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «πρωινός τύπος»...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα και τον Χρήστο Παπαχρήστο, ο κ. Καμμένος

πρωταγωνίστησε σε ένα πραγματικά περίεργο και «δυσάρεστο» περιστατικό σε ξενοδοχείο των Σερρών.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στην πόλη των Σερρών. Το βράδυ και ενώ ανέβαιναν στα δωμάτιά του να ξεκουραστούν ζήτησαν από την ρεσεψιόν να τους ξυπνήσει το πρωί της επομένης στις 6.30. Έτσι και έγινε! Όμως ένας δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο πρωινό ξύπνημα... ο ίδιος ο πρόεδρος.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου τηλεφωνούσε συνεχώς στο δωμάτιο και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα και έτσι αναγκάστηκε να ενημερώσει τον συνεργάτη του κ. Καμμένου, Ντίμη Αργυρόπουλο, σχετικά, ο οποίος έκανε την δική του προσπάθεια χωρίς και πάλι αποτέλεσμα.

Φανερά ανήσυχοι οι συνεργάτες του κ. Καμμένου ζήτησαν ένα δεύτερο κλειδί από την ρεσεψιόν, όπου ο υπάλληλος παρά τις αρχικές του ενστάσεις δέχθηκε, αφού είχαν όλοι αρχίσει να ανησυχούν για την... τύχη του προέδρου.

Σύμφωνα με Τα Νέα, στη σουίτα ανέβηκαν ο κύριος Αργυρόπουλος και ο αστυνομικός της ασφάλειας. Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση τον βρήκαν, όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι ο κ. Καμμένος κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον άτυχο ρεσεψιονίστ που «έδωσε το κλειδί». Μάταια οι συνεργάτες του προέδρου προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνοι το ζήτησαν. «Θα του κάνω μήνυση» φώναζε εκείνος. Και τελικά αν και η Αστυνομία πήρε κλήση και κατέφθασε πήραν μόνο τα στοιχεία του υπαλλήλου - ο οποίος γλύτωσε παρά τρίχα το αυτόφωρο - επειδή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έπρεπε να φύγει γρήγορα για τη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφία: EurokinissiΔημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα