Κάνε αυτά, για να κάνεις σεξ

Θες να βελτιώσει ποσοτικά τους αριθμούς στην σεξουαλική σου ζωή; Ορίστε 10 απλά tips για να γίνεις απαραίτητος στο κρεβάτι της, και πρωταγωνιστής στις φαντασιώσεις της.

Θες να γίνεις αυτός ο τύπος που σαγηνεύει τα γυναικεία πλήθη και ξεσηκώνει τα ποταπά σεξουαλικά συναισθήματα του ασθενούς φύλου; Θες να προσδιορίζεσαι από τα κοριτσάκια, ως ακαταμάχητος και γόης;  Όχι μην μπερδεύεσαι, ούτε μαγικό ραβδάκι έχω, ούτε κρυφές συνταγές. Απλά το menshealth.com έκανε μία εξειδικευμένη έρευνα στον γυναικείο κόσμο και άφησε εκείνες να αποφανθούν για το ποιος είναι ο τρόπος, ώστε να γίνεις εσύ αυτός ο τύπος.

Ορίστε τα 10 απλά, πλην χρήσιμα, tips.

1. Παίξε το «name-game»
Λέγε το όνομα της όσο πιο συχνά γίνεται. Δείχνεις ότι η προσοχή σου είναι 100% σε εκείνη.

2. Μην ξεχάσεις να πληρώσεις
Να είσαι γενναιόδωρος όταν βρίσκεσαι σε ραντεβού μαζί της (να πληρώσεις το λογαριασμό, να αφήσεις καλό φιλοδώρημα κ.λ.π). Δίνεις υποσυνείδητα την εντύπωση ότι θα είσαι εξίσου γενναιόδωρος και στο κρεβάτι.

3. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου
Μην πάει αμέσως το μυαλό σου στο πρόστυχο. Πιάσε το χέρι της όταν μιλάς σε εκείνη για εκείνη, πιάσε την από τον ώμο αν είσαι από πάνω της, πιάσε την (απαλά και με λεπτότητα εννοείται) από τους γοφούς όταν είσαι από πίσω της και βάλε γύρω από την μέση της το χέρι σου, όταν περπατάς δίπλα της. Είναι ένα ευγενικός και διακριτικός τρόπος να δείξεις το ενδιαφέρον σου  (body language δηλαδή).

4. Κάνε μία κίνηση βγαλμένη από το σινεμά
Εκεί που βρίσκεστε σε ένα ρομαντικό μέρος οι δυό σας και το κρύο έχει κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία του, άρπαξέ το παλτό σου, πέρασέ της το στους ώμους της και φίλησέ την στο μέτωπο καθώς την ζεσταίνεις.  Είναι μία κλασική κίνηση, βγαλμένη από τον κινηματογράφο, που πάντα πιάνει.

5. Ενθουσίασε ολόκληρο το σώμα της
Σήκωσε απαλά τα μαλλιά της και φίλησέ την στο πίσω μέρος του λαιμού της. Θα της ερεθίσει ολόκληρο το σώμα.

6. Να είσαι πάντα τζέντλεμαν όταν την «περιποιείσαι»
Να χειρίζεσαι με λεπτότητα την κλειτορίδα της. Άμα θελήσει την οποιαδήποτε «βιαιότητα» στο ευαίσθητο σημείο της, θα στο δείξει από μόνη της.

7. Ψιθύρισε στο αυτί της
Ψιθύριζε στο αυτί της, κατά την διάρκεια του σεξ, λέγοντάς της πόσο ωραίο είναι το δέρμα της και πόσο ωραία αίσθηση έχει όταν μπαίνεις μέσα της.

8. Γίνε βίαιος όταν πρέπει
Κάνε πιο παθιασμένο το σεξ μαζί της – δάγκωσέ την πιο δυνατά, τράβα τα μαλλιά της και ρίξε καμιά σφαλιαρίτσα. Όλες οι γυναίκες το γουστάρουν.

9. Γίνε η προσωπική της “αφύπνιση”
Να θυμάσαι το πρόγραμμά της. Δείξε ενδιαφέρον για τις υποχρεώσεις της, αφυπνίζοντάς την. Αν ας πούμε έχει ξύπνημα το πρωί για δουλειά, μην την αφήσεις να ξεραθεί στον ύπνο, αλλά ξύπνα την γλυκά και τρυφερά.

10. Επικοινώνησε την επόμενη μέρα
Αφού γίνει το… «κακό», μην εξαφανιστείς τελείως την επόμενη μέρα. Αυτός ο κανόνας θα ισχύει πάντα. Δείχνει ότι σέβεσαι αυτό που περάσατε εχθές.

Διαβάστε ακόμα:

* Τα κορίτσια του

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews