Κάνει την ανατροπή ο Ρόμνεϊ;

Μια μονάδα προηγείται απέναντι στον Μπάρακ Ομπάμα, ο Μιτ Ρόμνεϊ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Φωτιά παίρνει η μάχη για μια θέση στο Λευκό Οίκο!

Προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας εμφανίζεται να συγκεντρώνει ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Μιτ

Ρόμνεϊ έναντι του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, σύμφωνα με την οποία ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης καταλαμβάνει ποσοστό 45% έναντι 44% του πολιτικού του αντιπάλου.

Με λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες να απομένουν ως τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, η δημοσκόπηση δείχνει ότι ο Ομπάμα έχασε το προβάδισμα που είχε στις σφυγμομετρήσεις του Σεπτεμβρίου, έπειτα από την πολύ καλή εμφάνιση του Ρόμνεϊ στην τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο υποψηφίων την περασμένη εβδομάδα.

Την Τρίτη δημοσκόπηση του Ipsos και του Reuters έδινε και στους δύο υποψηφίους το ίδιο ποσοστό (45%), δείχνοντας ότι ο Ρόμνεϊ είχε καλύψει εντελώς τη διαφορά που τον χώριζε προηγουμένως από τον Ομπάμα.

Η δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα, διενεργήθηκε μεταξύ 6 και 10 Οκτωβρίου σε δείγμα 1.027 πιθανών ψηφοφόρων. Το περιθώριο σφάλματος της έρευνας αυτής ανέρχεται σε συν/πλην 3,5%.

Keywords
Τυχαία Θέματα