Κανέλλη: Φεύγει από τον Παναθηναϊκό λόγω Αλαφούζου

Σύμφωνα με πληροφορίες του pkool.gr μετά το κακόγουστο αστείο των συντελεστών της εκπομπής «Συντέλεια» στη Λιάνα Κανέλλη, που έφερε αναστάτωση στο πλατό της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, η βουλευτής της ΚΚΕ αποφάσισε να παραιτηθεί από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Η παραίτησή της φυσικά και έχει σχέση με το περιστατικό που συνέβη στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, μιας και ο Γιάννης Αλαφούζος, εκτός από γενικός διευθυντής του σταθμού είναι και πρόεδρος

της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», που ελέγχει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε επικοινωνία που είχε το pkool.gr με συνεργάτιδα της Λιάνας Κανέλλη επιβεβαίωσε την παραίτηση της βουλευτή, με αφορμή το επεισόδιο που είχε σημειωθεί πριν και την είχε κάνει να καταρρεύσει.

Τι απαντά ο παρουσιαστής της εκπομπής 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Συντέλεια», Μάνος Βουλαρίνος, δήλωσε για το περιστατικό: «Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει κάποιος πολύ άσχημα, δεν φανταζόμουν ότι θα αντιδράσει έτσι η Λιάνα Κανέλλη. Εγώ δεν ήμουν εκείνη την ώρα στον σταθμό, έφτασα μετά από λίγα λεπτά. Η Λιάνα ήταν χάλια. Δεν θέλουμε να στενοχωρήσουμε κανέναν με κάποια πλάκα μας, σκοπός είναι να το ευχαριστηθούν και οι δύο πλευρές και να γελάσουν. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Δεν ξέραμε ότι είχε τέτοια πληγή, νομίζαμε ότι θα το σατίριζε. Δεν περίμενα να την έχει στιγματίσει τόσο πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα