Καρδούλα ή γραμμή; Πως θέλουν τελικά οι άντρες τις γυναίκες εκεί… κάτω!

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μπει στη διαδικασία της ολικής αποτρίχωσης με κερί στην… ευαίσθητη περιοχή. Μάλιστα, όπως οι ίδιες δηλώνουν, προχώρησαν σε αυτή τη διαδικασία, πιστεύοντας πως η πλήρως αποτριχωμένη εμφάνιση είναι αυτό που θέλουν οι άντρες. Να που μια έρευνα, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα!

Φυσικά και οι άντρες νοιάζονται για την εμφάνιση της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά όχι τόσο όσο πιστεύουν οι γυναίκες, σύμφωνα

με τη νέα έρευνα που είδε το φως τη δημοσιότητας. Το γνωστό «Βραζιλιάνικο», μοιάζει, πως δεν είναι τόσο απαραίτητο!

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους 1.000 άντρες που κλήθηκαν να απαντήσουν στο «πως θέλετε να μοιάζει η ευαίσθητη περιοχή της ερωτικής συντρόφου σας», η απάντηση που πήρε τις περισσότερες «ψήφους» -κόντρα στα προγνωστικά- ήταν η εξής: Όχι εντελώς αποτριχωμένο, αλλά τριμαρισμένο και περιποιημένο.

Το 43% των ερωτηθέντων, απάντησε πως προτιμούν της γυναίκες να διατηρούν το φυσικό τους look, δημιουργώντας ένα σχήμα, γνωστό ως το «Τρίγωνο των Βερμούδων». Αντίστοιχα, το 17% θέλει να βλέπει στο σχήμα της «Κλασική λωρίδα», το 15% προτιμά το σχήμα καρδιάς, και τέλος, μόλις το 12% προτιμά το κλασικό Μπραζίλιαν.

Φυσικά, δεν είναι δυνατόν μία έρευνα να καλύψει τις προτιμήσεις όλων των αντρών, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης, δίνουν μια νέα εικόνα και φαίνεται πως θα σταματήσει τη μανία των γυναικών για την πλήρη αποτρίχωση με κερί, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα