Κασιδιάρης: Θα χτυπούσα τη Δούρου με τριαντάφυλλο αλλά δεν είχα μαζί μου

Αμετανόητος για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη δηλώνει ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζοντας μάλιστα πως αν το περιστατικό συνέβαινε για δεύτερη φορά θα αντιδρούσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό GQ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως δεν

θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό και πως δεν θεωρεί τιμητική αυτήν την ιδιότητα. «Μεγάλωσα με την πεποίθηση ότι όλοι οι πολιτικοί είναι προδότες. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά μέχρι να γίνει τιμητικός πάλι ο τίτλος» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης Κρις Xεθ ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης κοιτούσε προς τα μπροστά και σπανίως προς την πλευρά του, ενώ οι περισσότερες απαντήσεις του ήταν στα ελληνικά με εξαίρεση τα σημεία που ήθελε να τονίσει, οπότε και χρησιμοποιούσε την αγγλική.

Όταν η συζήτηση ήρθε στο θέμα της μετανάστευσης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε και παραινέσεις στον Αμερικανό δημοσιογράφο λέγοντας του πως η πλειοψηφία των μεταναστών είναι από το Αφγανιστάν και άρα πρέπει να τους δεχθούν οι ΗΠΑ ως υπεύθυνες για τον πόλεμο, όπως τους πρόσφυγες του Νοτίου Βιετνάμ. «Δεν βρίσκω κάτι ρατσιστικό σε αυτή την πρόταση», δήλωσε αυτάρεσκα ο κ. Κασιδιάρης, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του για τον Αδόλφο Χίτλερ, ο κ. Κασιδιάρης θεώρησε πως δεν έχει αποτιμηθεί σωστά σαν προσωπικότητα και πως αυτό θα γίνει μετά από πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα σημείωσε πως πολλά από αυτά που έκανε στη Γερμανία για την ενίσχυση της εργατικής και της μεσοαστικής τάξης ήταν σωστά.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος που τόσο ο ίδιος όσο και η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου βρίσκονται μαζί στη Βουλή ενώ θεωρεί πως η στάση του στο περιστατικό ήταν ορθή και πως επικροτήθηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. Ερωτηθείς ωστόσο τι θα έκανε αν συναντούσε τις δύο κυρίες στο καφέ της Βουλής είπε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. «Θα συναντηθούμε στο ρινγκ» δήλωσε χαμογελώντας.

Τέλος στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι πρέπον να χτυπάει κανείς γυναίκες ο κ. Κασιδιάρης λέει πως συμφωνεί. «Μπορούμε να χτυπούμε τις γυναίκες με τριαντάφυλλα. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα τριαντάφυλλα μαζί μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα