Κίντμαν: Πιέστηκα στις σκηνές σεξ με τον Κρουζ!

Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει νέες γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τα γυρίσματα της ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον –τότε σύζυγό της- Τομ Κρουζ.

Σε άρθρο που έγραψε για το Hollywood Reporter, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως χρειάστηκε να πειστεί για να γυρίσει τις πολύ προκλητικές σκηνές της ταινίας.

Δεν διστάζει μάλιστα να σημειώσει πως κάποιες από τις πιο τολμηρές σκηνές που κόπηκαν, τελικά, από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Η Κίντμαν αφού εξομολογείται το πώς ο μεγάλος σκηνοθέτης προσπάθησε να τη βάλει στο κλίμα της ταινίας σημειώνει πως «ο Κιούμπρικ φερόταν διαφορετικά στις γυναίκες ηθοποιούς από ό,τι στους άνδρες, επειδή είχε κόρες και αυτό τον έκανε να μου φέρεται πατρικά».

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως η ιδέα του Κιούμπρικ ήταν να χρησιμοποιήσει το παντρεμένο ζευγάρι και να ταυτίσει τη σεξουαλική ζωή του. «Αυτός ήταν ο Στάνλεϊ. Χρησιμοποίησε την ταινία σαν να επρόκειτο για τη σεξουαλική ζωή μας. Προφανώς και δεν ήταν».

Επισημαίνει πως η ταινία δεν ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να χωρίσουν με τον Τομ Κρουζ, ενώ επισημαίνει πως δεν είχαν καμία σχέση με τους ρόλους της ταινίας.

Μάλιστα, η ηθοποιός παραδέχεται πως ακόμη δεν έχει καταλάβει το νόημα της ταινίας.

Τέλος, αποκάλυψε πως μία ημέρα πριν το χαμό του σκηνοθέτη, η Κίντμαν ήθελε να του τηλεφωνήσει. «Αν είχα μεγαλύτερη διαίσθηση θα είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν ήταν καλά. Ήμουν έτοιμη να του τηλεφωνήσω και δεν το έκανα. Αντ” αυτού πήρα ένα τηλεφώνημα, την επόμενη μέρα, και μου ανακοίνωσαν πως ο Stanley είναι νεκρός. Λυπήθηκα τόσο πολύ που δεν τον είχα καλέσει εκείνο το βράδυ ».

Δείτε βίντεο από την ταινία…

Keywords
Τυχαία Θέματα