Κλειστό το κέντρο από το μεσημέρι – Συγκεντρώσεις Αντιεξουσιαστών και Χρυσαυγιτών

Κλειστοί θα είναι σήμερα οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας όπως επίσης και σταθμοί του Μετρό λόγω συγκεντρώσεων που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το μεσημέρι. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής και οι αντιεξουσιαστές αναμένεται να δώσουν το παρόν και η ΕΛΑΣ απαγόρεψε οι διαδηλώσεις

να μετατραπούν σε πορείες, για λόγους ασφαλείας.Σήμερα το απόγευμα στις επτά είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με τους ίδιους, η διαδήλωση πραγματοποιείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την «πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις» του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.

Τρεις ώρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις τέσσερις το απόγευμα, οι αντιεξουσιαστές και οι αντιφασίστες θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Μοναστηράκι και στα Προπύλαια. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι το όλο εγχείρημα τους γίνεται για «να κόψουμε την προσέλευση των φασιστών και παράλληλα με τη συγκέντρωση στα Προπύλαια να περικυκλώσουμε τη σύναξή τους».

Λόγω του τεταμένου κλίματος, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι για σήμερα απαγορεύονται οι συγκεκριμένες συγκεντρώσεις να μετατραπούν σε πορείες «για λόγους ασφαλείας».

Όσον αφορά τους σταθμούς του Μετρό, από τις 15:00 και μετά θα είναι κλειστοί οι: Σύνταγμα, Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο ενώ αναμένεται νέα οδηγία μέχρι νεωτέρας.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα