Κοκκινόπουλος: Υποσχέθηκα να μη «γυρίσω» το συγκεκριμένο έγκλημα

Η 10η εντολή επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες της τηλεόρασης. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι περισσότερες από τις ιστορίες της επιτυχημένης σειράς αυτοτελών επεισοδίων, βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά. Ωστόσο, ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποφεύγει να «φωτογραφίζει» τις υποθέσεις και φροντίζει να τις απομακρύνει από την πραγματικότητα, τις αλλάζει.

Ανάμεσα στις πολλές πραγματικές ιστορίες, ποια είναι η ιστορία που δεν θα γύριζε ποτέ, και για την οποία έχει δώσει το λόγο του στους γονείς του θύματος ότι δεν θα το κάνει;

«Τις αλλάζω, διότι δεν θέλω να θίγονται τα πραγματικά

θύματα και οι συγγενείς τους. Είναι ζήτημα ηθικής. Από την άλλη, θεωρώ πως η φαντασία και η μυθοπλασία είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την πραγματικότητα, με την έννοια ότι όσο άρρωστο κι αν είναι αυτό που φαντάζεται κάποιος, γίνεται αυτή τη στιγμή, έχει γίνει ή πρόκειται να γίνει.

Όταν ξεκίνησα τον Κόκκινο Κύκλο, μου τηλεφώνησαν οι γονείς της Ζωής Γαρμανή, της γυναίκας που τη δολοφόνησε ο σύζυγός της, Παναγιώτης Φραντζής. Ο πατέρας της έκλαιγε και με παρακάλεσε να μη μεταφέρω την ιστορία της κόρης του την τηλεόραση…».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Κοκκινόπουλος: Υποσχέθηκα να μη «γυρίσω» το συγκεκριμένο έγκλημα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα