«Κοτρώτσε φέρε τα λεφτά μας» – Έτσι διέκοψαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι την παρουσίαση του βιβλίου [βίντεο]

Το βίντεο με τα όσα συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου ανήρτησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης που ήταν ένας από αυτούς που είχαν κληθεί ως ομιλητές. Το βίντεο το ανήρτησε ο κ. Παπαδημούλης σε tweet του με τίτλο «Το βιβλίο, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι και η αποχώρηση» στο οποίο επισυνάπτει δύο links με ένα ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας» για όσα συνέβησαν στη χθεσινή εκδήλωση του κ. Κοτρώτσου και ένα βίντεο από το site bankwars.

Η παρουσίαση

διακόπηκε όταν στο χώρο της εκδήλωσης εισέβαλλαν για να διαμαρτυρηθούν απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημεριδας «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων απευθύνθηκε στο πάνελ και ειδικά στον κ. Παπαδημούλη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εσείς όλοι τι ακριβώς κάνετε εδώ πέρα; Περιβάλλετε με κύρος τέτοιες τακτικές του κ. Κοτρώτσου ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο κατά τα άλλα αντιμνημονιακό; Εμείς πότε θα πάρουμε τα λεφτά μας από τον κ. Κοτρώτσο;

Αν έχετε στοιχειώδη ευαισθησία να αποχωρήσετε τώρα και να μας εξηγήσετε τώρα πώς συμβαδίζει η αντιμνημονιακή του ρητορεία με αυτά που κάνει στην πραγματική του ζωή..

Εσείς κύριε Παπαδημούλη ως βουλευτής της αριστεράς τι κάνετε στο πάνελ; Τελικά στο κοινοβούλιο ποιον εκπροσωπείτε κύριε Παπαδημούλη;»

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει τελικά στο πάνελ των ομιλητών λέγοντας:

«Νιωθω άβολα. Σε τέτοιες αντιπαραθέσεις είμαστε με το μέρος των εργαζομένων. Σκοπεύουμε να φέρουμε το θέμα στη Βουλή. Θα πάμε μαζί σας και στην Επιθεώρηση Εργασίας...

Για όποιες εκκρεμότητες έχει ο εργοδότης Κοτρώτσος είμαστε μαζί σας... Η παρουσία μας εδώ δεν νομιμοποιεί τις όποιες εκκρεμότητες. Σε ένδειξη συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματά σας δεν θα συμμετάσχω στην παρουσίαση...».

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση by Koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα