Λιβιεράτος: Πώς έφτασα στο ψυχιατρείο

Αποκαλύπτει πως ο ίδιος είναι το πρόσωπο για το οποίο κυκλοφόρησαν φήμες τις προηγούμενες μέρες για εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική και μιλά για την τρομερή πίεση που ένιωσε μετά τον θάνατο του αδερφού του, το διαζύγιο από την Εύη Αδάμ και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

«Ζήτησα μια ιατρική βοήθεια όπως χιλιάδες κόσμος. Μπήκα στην ψυχιατρική κλινική με συμβουλή του γιατρού μου, και δική μου πρωτοβουλία. Πάρα πολλοί άνθρωποι πια παίρνουν αντικαταθλιπτικά. Δεν είναι σπάνιο, ούτε ασυνήθιστο. Έτσι έγινε και με μένα. Στο νοσοκομείο είδα ανθρώπους με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τα δικά μου.

Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια και τη ζήτησα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, είμαι μια χαρά», λέει ο Λάμπης Λιβιεράτος στο Πρώτο Θέμα όπου επισημαίνεται πως ο ψυχίατρος του συνέστησε επίσης να κόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του καθώς δυσκολευόταν να χωνέψει πως η πρώην σύζυγος του προχώρησε τη ζωή της με άλλον άνδρα.

«Είμαι καλά, το παλεύω, αλήθεια. Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για όλους. Προσπαθώ να δω τα πράγματα με ψυχραιμία για ν΄ αντιμετωπίσω τα προβλήματα. Θα τα καταφέρω και θα σταθώ στα πόδια μου», λέει ο γνωστός τραγουδιστής και προσθέτει πως σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του δεν είναι μόνος: ««Είχα μεγάλη βοήθεια. Οι φίλοι μου, μου στάθηκαν πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων. Και η Εύη κάνει κι εκείνη ο,τι μπορεί. Όπως κι εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα