«Λουξάρω» επιτυχίες- Στο βάθρο των νικητών ο Αντώνης Βώσσος!

07:05 3/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Νέα επιτυχία του οδηγού της Λουξ Αντώνη Βώσσου στο Πανευρωπαϊκό κύπελλο Porsche Sports Cup.

Συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο εξωτερικό ο οδηγός της ομάδας Λουξ Racing Αντώνης Βώσσος. Ο 48χρονος οδηγός κατέκτησε την τρίτη θέση (στην κατηγορία του) στην πίστα Eurospeedway

Lausitz στη Γερμανία, για το Porsche Carrera Cup.

Στη διπλή διοργάνωση ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε με ατυχίες. Μισό γύρο πριν τον τερματισμό του πρώτου αγώνα και ενώ ήταν τέταρτος στην κατάταξη, δέχτηκε δυνατό χτύπημα, που όχι μόνο τον έθεσε εκτός αγώνα, αλλά και έκανε αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής.

Μετά από μαραθώνια προσπάθεια των μηχανικών της ομάδας, έως της 04:00 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, ο Α. Βώσσος όχι μόνο συμμετείχε στον αγώνα αλλά και τερμάτισε στην τρίτη θέση της κατηγορίας του.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή του στο κύπελλο Porsche Sports Cup μετά από δύο επεισοδιακούς ημίωρους αγώνες στην πίστα του Hockenheim, όπου είχε καταφέρει να ανέβει δύο φορές στη δεύτερη θέση του βάθρου.Επόμενη διοργάνωση για το Cup είναι αυτή στις 14-15 Ιουλίου στην Αυστρία στο Red Bull Ring.

Ο Αντώνης Βώσσος ξεκίνησε να ασχολείται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό το 1994, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ στην κατηγορία των εξατάχυτων καρτ. Η εμπλοκή του στο χώρο αυτό συνεχίστηκε μέχρι και το 2002.

Το 2003 και 2004 πήρε μέρος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Ενιαίου RENAULT CLIO V6. Το 2005 συμμετείχε στο Γερμανικό DIVINOL CUP με BMW M3, ενώ από το 2006 κι έπειτα, συμμετέχει στο Γερμανικό Porsche Sports Cup.

Από το 2010 μαζί με το Γερμανικό Porsche Sports Cup αγωνίζεται και στο Porsche GT3 CUP Challenge Eastern Europe.

Keywords
Τυχαία Θέματα