Μανωλίδου σε Παναγιώταρο: Είσαι άνανδρος

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Χρυσής Αυγής και Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με το Rolex του βουλευτή. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε η Ευγενία Μανωλίδου η οποία έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση.

Μιλώντας

στο Star η κυρία Μανωλίδου αναρωτήθηκε «ποιος είναι ο κύριος Παναγιώταρος;», και συμπλήρωσε: «Κάθε Έλληνας έχει την πορεία του και την προσωπική του ιστορία του στην πολιτική, έχει την ιστορία του πριν από την πολιτική και νομίζω ότι αυτό αρκεί για να κρίνει ο κόσμος. Αν είναι να αρχίσουμε να κοιτάμε τι φοράει ο ένας, τι παπούτσι φοράει η κυρία και τι κουστούμι φοράει ο κύριος, τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ άσχημα. Ας σταθούν οι πολιτικοί στο ύψος τους και εκεί που τους αρμόζει. Ας μην το κατεβάζουμε άλλο το επίπεδο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο σχόλιο του κ. Παναγιώταρου για τα ζητήματα τιμής. Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διερωτήθηκε κατά πόσο «μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να αντιπροσωπεύει ζητήματα αξιοπρέπειας και τιμής και την ίδια ώρα ένας άνθρωπος δικός του να κάνει μια εκπομπή που εξευτελίζει ανθρώπους». Το σχόλιο ήταν σαφής υπαινιγμός κατά της κυρίας Μανωλίδου και την παρουσίαση της «Στιγμής της Αλήθειας».

«Το έχω συνηθίσει να χρησιμοποιούν εμένα για να χτυπήσουν εκείνον και εκείνον εμένα. Πόση ανανδρία πια;» ήταν η απάντηση της κυρίας Μανωλίδου.

Σε σχέση με το Rolex του Άδωνι πάντως η Ευγενία διευκρίνισε από την εκπομπή «ΟΛΑ» ότι το ρολόι είναι αυθεντικό και πως ο σύζυγός της το είχε αγοράσει πολύ πριν εκλεγεί βουλευτής. «Τώρα με τα λεφτά που παίρνουμε όλοι μας για Rolex δεν το πολυκόβω, αλλά τέλος πάντων όσοι τα έχουμε καλά κάναμε και τα πήραμε τότε» πρόσθεσε η κυρία Μανωλίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα