Με αίμα βάφτηκε το «Δώστε μου πίσω την κόρη μου»

Τραγικό θάνατο βρήκε Καντίς Κοέν Ανίν που προσπαθούσε εδώ και τέσσερα χρόνια να ξαναβρεί την κόρη της, την οποία απήγαγε ο Σαουδάραβας πρώην σύντροφός της. Η ιστορία  είχε προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση όταν κυκλοφόρησε ως μυθιστόρημα από γαλλικές εκδόσεις.

Ο θάνατος της Καντίς Κοέν-Ανίν, μιας 35χρονης Γαλλίδας εβραϊκής καταγωγής που αγωνιζόταν για την κηδεμονία της κόρης της, η οποία απήχθη το 2008 από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα πατέρα της, οφείλεται πιθανόν σε δυστύχημα εκτίμησαν σήμερα δικαστικές και αστυνομικές

πηγές του Παρισιού αλλά πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι συγκαλύπτεται μια απίστευτη ιστορία συνομωσίας!

Η νέα γυναίκα, η κόρη της οποίας, η 11χρονη Άγια, ζει στη Σαουδική Αραβία, έπεσε την Πέμπτη από παράθυρο του διαμερίσματός της.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που κατοικεί απέναντι από την πολυκατοικία δήλωσε πως έπεσε θέλοντας να περάσει από ένα παράθυρο σε ένα άλλο παράθυρο από την εξωτερική πλευρά του κτιρίου, ενώ δεν υπήρχε κανείς πίσω της, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

«Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά. Είναι ένας θάνατος που οφείλεται καθαρά σε δυστύχημα», πρόσθεσε αστυνομική πηγή. Η έρευνα θα ολοκληρωθεί με τα αποτελέσματα μιας τοξικολογικής ανάλυσης, τα οποία δεν είναι ακόμη γνωστά.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για επανειλημμένους καβγάδες ανάμεσα στο θύμα και το σημερινό σύζυγό της, ο οποίος δεν έχει σχέση με το Σαουδάραβα πρίγκιπα, και η πτώση της Καντίς Κοέν-Ανίν φαίνεται ότι συνέβη έπειτα από άλλον ένα καβγά.

Ο εκδότης της, ωστόσο, είχε ανακοινώσει την Πέμπτη το θάνατό της «με ύποπτες συνθήκες» στην κατοικία της στο Παρίσι. Η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph υποστήριξε σε ρεπορτάζ της ότι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως η άτυχη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι τρομοκρατημένη, σαν να προσπαθούσε να ξεφύγει από κάτι επικίνδυνο…

Τον Ιανουάριο, μια πρώτη δικαστική απόφαση είχε εκδοθεί υπέρ της Κοέν και ζητούσε να επιστραφεί το παιδί στη μητέρα του (ορίστηκε μάλιστα διατροφή, 10.000 ευρώ τον μήνα). Αν ο πατέρας δεν συμμορφωνόταν, θα εκδιδόταν σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με τις εκδόσεις Archipel.

Η Καντίς Κοέν-Ανίν είχε αφηγηθεί την ιστορία της στο βιβλίο “Δώστε μου πίσω την κόρη μου!” που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2011.

Υποστήριζε ότι όταν επισκέφτηκε τον πρίγκιπα Σατάμ με την κόρη της, την κλείδωσαν αμέσως στο παλάτι και στη συνέχεια την κατηγόρησαν ότι ήταν μουσουλμάνα που είχε ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό, έγκλημα που στη Σαουδική Αραβία τιμωρείται με θάνατο!

Όταν μια υπηρέτρια άφησε την πόρτα ανοιχτή, εκείνη δραπέτευσε και ζήτησε καταφύγιο στη γαλλική πρεσβεία που την βοήθησε να επιστρέψει στη Γαλλία χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει το παδί μαζί της.

Η Κοέν είχε γνωρίσει τον πρίγκιπα σε ένα νυχτερινό κλαμπ του Λονδίνου, το 1998 . Η σχέση τους σημαδεύτηκε από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Το 2001 γεννήθηκε η κόρη τους αλλά το 2006 χώρισαν οριστικά επειδη ο Σατάμ έπρεπε να παντρευτεί μια ξαδέρφη του κι η Κοέν αρνιόταν να γίνει η δεύτερη σύζυγός

Keywords
Τυχαία Θέματα