Με χάλασε ο Τζήμερος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξενέρωσε με την απόφαση του Τζήμερου να συνεργαστεί με τον Μάνο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Διαβάζω σήμερα ότι ο Θάνος Τζήμερος ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Στέφανο Μάνο της Δράσης προκειμένου να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως θα είδατε πολλοί, είχα τον ιδρυτή του Δημιουργία Ξανά καλεσμένο στην εκπομπή μου και πιστεύω ότι έδειξα εμφανή σημάδια συμπάθειας στο πρόσωπό του.

Μου άρεσε το νέο στυλ που έβγαζε, το μη κομματικό, το μη πολιτικάντικο, το στρέιτ που μπορεί να είναι ανά περίσταση και αριστερό και φιλελεύθερο και δεν έκανα και μεγάλο θέμα όταν άκουσα ότι από μόνος του μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Όταν τον ρώτησα on air αν θα κατέβει με την Ντόρα και τον Μάνο, ήταν κάθετος. «Όχι, με τίποτα» μου είπε. «Η πολιτική μπορεί να μοιάζει με τον έναν ή άλλο τρόπο, αλλά είναι θέμα των προσώπων που ανήκουν στην παλιά πολιτική φουρνιά, που μας έχει φτάσει εδώ» μου απάντησε στο περίπου. Και πριν ο κόκορας λαλήσει τρεις (παρότι Πέτρο λένε εμένα) ο Τζήμερος αντί να προχωρήσει στον δρόμο που ξεκίνησε, έπεσε και αυτός στην παλαιοκομματική λούμπα. Δείχνοντας πρεμούρα για να βγει οπωσδήποτε, αποφάσισε ότι ο Μάνος είναι καλός για σύμμαχος.

Γνώμη μου, έστω και πολιτικάντικη; Αυτός θα χάσει. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη πράξη δεν θα φέρει ψήφους. Γνώμη μου είναι ότι οι του Μάνου θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ ο Τζήμερος χάνει σε μεγάλο βαθμό το προφίλ του αλλιώτικου, που έχει δημιουργήσει το τελευταίο τρίμηνο.

Διαβάστε ακόμα:

* Άρχισαν οι συνεργασίες…

* Θρίλερ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

* Ο διερμηνέας φταίει για όλα

Keywords
Τυχαία Θέματα