Με το… δεξί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα – Αρκετή διάθεση, λίγες φάσεις

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις επίσημες υποχρεώσεις του στη Super League, νικώντας την Καλλονή, με τελικό σκορ 1-0, στο ΟΑΚΑ, το οποίο έχει οριστεί ως προσωρινή έδρα της ομάδας από τη Μυτιλήνη, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στο δικό της

γήπεδο.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη κατοχή αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ. Ωστόσο, και η Καλλονή προσπάθησε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων αρκετές φορές, χωρίς, όμως, να το καταφέρει.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλός, με το passing game να κυριαρχεί αλλά αυτό που έλειψε και από τα δύο «στρατόπεδα» ήταν το σκοράρισμα, με αποτέλεσμα να πάρουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα του ΟΑΚΑ να αναγράφει «0-0».

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο από πλευράς ρυθμού. Ο Μανιάτης, όμως, ήταν εκείνος που… «έσπασε το ρόδι» και πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του στο 60ο λεπτό. Λίγο αργότερα, όμως, η Καλλονή έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από ολιγωρία της «ερυθρόλευκης» άμυνας, μην καταφέρνοντας να φέρει το σκορ στα ίσα.

Το παιχνίδι από εκείνη τη στιγμή είχε «ανοίξει», με την Καλλονή να ψάχνει «απεγνωσμένα» τρόπο να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Από τη μεριά των φιλοξενούμενων, ο Μήτρογλου είχε μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δοκιμάζοντας μερικά σουτ, χωρίς, ωστόσο κάποιο από αυτά να καταλήξει στα απέναντι δίχτυα.

Στο 71ο η γηπεδούχος ομάδα ζήτησε πέναλτι για χέρι του Χολέμπας, αλλά η φάση είχε ξεκινήσει από οφσάιντ, σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή, συνεπώς θεωρήθηκε ως μη γενόμενη, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να παραμείνει 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Keywords
Τυχαία Θέματα