Μεϊμαράκης: Φοβάται να κυβερνήσει ο Τσίπρας

00:51 7/9/2015 - Πηγή: KoolNews

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε δημάρχους και περιφερειάρχες.
«Πήρε 251 ψήφους στη Βουλή και πήγε σε εκλογές» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε στους ίδιους υψηλούς τόνους: «Είναι δυνατόν να βρίσκεται στο παιχνίδι και να ζητάει τη βοήθεια του κοινού και να ανοίξει η κουρτίνα δύο; Εδώ κυβερνάμε τη χώρα».

Ο κ.

Μεϊμαράκης υποστήριξε επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας οδηγείται σε εκλογές εξπρές για να μην προλάβουν οι πολίτες να νιώσουν στην τσέπη τους τις επιπτώσεις του τρίτου μνημονίου.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι φοβάται να κυβερνήσει: «Φοβάται και το διάλογο. Καλά να φοβάται να κυβερνήσουμε μαζί, αλλά και να μην συζητήσουμε;»

Ο κ. Μεϊμαράκης στοχεύοντας στους αναποφάσιστους σημείωσε εμφατικά ότι δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο διαμαρτυρίας και αποχής γιατί μια τέτοια ψήφος τον Ιανουάριο κόστισε 90 δισ. στη χώρα, αποτέλεσμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για μια εθνική οάδα διαπραγμάτευσης στην οποία θα συμμετέχουν επιστήμονες και άλλα επίλεκτα μέλη της κοινωνίας, ενώ έκανε λόγο και για την ανάγκη κατάρτισης ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης, που θα πρέπει να είναι έτοιμο έως το Πάσχα του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προγραμματισμένη συνέντευξη του κ. Μεϊμαράκη στην ΕΡΤ και τον Πάνο Χαρίτο αναβλήθηκε λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη της ομιλίας του κ. Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

The post Μεϊμαράκης: Φοβάται να κυβερνήσει ο Τσίπρας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα