Μέλος αίρεσης η Μισέλ Φάιφερ – Η ασκητική ζωή της χωρίς νερό και φαγητό

Η Μισέλ Φάιφερ, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «Stella» δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είχε ενταχθεί σε μία ιδεολογική αίρεση, η οποία υποστηρίζει, πως ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει καλύτερα χωρίς φαγητό ή νερό.

Η γοητευτική ηθοποιός, μίλησε για την περιπέτειά της και εξομολογήθηκε πόσο πολύ έθεσε τον εαυτό της σε κίνδυνο, αφού δεν έπινε και δεν έτρωγε τίποτα. Η ίδια παραδέχτηκε επίσης, πως κατάφερε να ξεφύγει χάρη στον πρώτο της σύζυγο, τον σκηνοθέτη Πίτερ Χόρτον, ο οποίος της έδωσε ένα ρόλο σε μια ταινία για τα μέλη της θρησκευτικής αίρεσης Moonies και την έκανε να αλλάξει

σκεπτικό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Τότε κατάλαβα ότι ήμουν σε σέκτα. Ήταν πολύ χειριστικοί. Δεν ζούσα μαζί τους, αλλά ήμουν συνέχεια μαζί τους και μου έλεγαν πως έπρεπε να περνάω πολύ περισσότερο χρόνο εκεί. Έπρεπε δε να πληρώνω όταν πήγαινα εκεί, οπότε οικονομικά με στέγνωνε».

Η Φάιφερ πρόσθεσε επίσης, πως της είχαν απαγορεύσει το νερό και το φαγητό και της είχαν διευκρινίσει, πως όλα τα απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό της, μπορεί να τα λάβει από τον ήλιο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα