Μετά το μάθημα έκανε σεξ με τους μαθητές της!

Μια 24χρονη καθηγήτρια μαθηματικών κατηγορείται πως έκανε σεξ με τουλάχιστον τέσσερις από τους μαθητές της. Η Άσλι Νικόλ Άντερσον φέρεται να ομολόγησε πως διατηρούσε σεξουαλική σχέση με έναν 18χρονο μαθητή. Επίσης, σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά, έκανε στοματικό έρωτα σε τρεις άλλους μαθητές.

Η Άντερσον που διδάσκει σε σχολείο της Αϊόβα, φαίνεται πως ήταν ασταμάτητη καθώς έστελνε και γυμνές φωτογραφίες της στους μαθητές της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είχε πληροφορίες ότι η καθηγήτρια είχε κακοποιήσει σεξουαλικά έναν έφηβο και εκείνος το εκμυστηρεύθηκε σε έναν φίλο του στο Γυμνάσιο. Ένας καθηγητής έμαθε για το συμβάν και επικοινώνησε με την αστυνομία.

Η Άντερσον που ήταν σύμβουλος στον σύλλογο «Μαθητές Ενάντια Στη Μεθυσμένη Οδήγηση» και στην «Επιτροπή Χορού», ομολόγησε πως είχε  σχέση  με έναν 18χρονο που ήταν στην τάξη της, στο μάθημα των μαθηματικών. Λέγεται επίσης πως έκαναν σεξ και στο σπίτι του.

Κατηγορείται, επίσης, πως έκανε στοματικό έρωτα σε δύο 16χρονους, αλλά και για ένα φιλί που έδωσε σε 17χρονο μαθητή, μετά το μάθημα οδήγησης φορτηγού, με τον οποίον συνέχισε τη σχέση και μετά την αποφοίτησή του!

Η Άντερσον παραδέχθηκε τα πάντα, ενώ αποκάλυψε πως οι σχέσεις διήρκεσαν από την 1η Αυγούστου 2011 έως το Ιούνιο του 2012.

Η 24χρονη  καθηγήτρια αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της, αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση και η ποινή για κάθε μία από τις τέσσερις περιπτώσεις φτάνει τα 5 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα