Αυτός είναι ο 25χρονος που αγνοείται

Στόματα ερμητικά κλειστά συναντούν οι Αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον 26χρονο Μάριο Παπαγεωργίου, που έπεσε θύμα απαγωγής. Παρά τη σύλληψη των επτά ατόμων και την προφυλάκισή τους η τύχη του νεαρού αγνοείται ακόμη.

Το εναλλακτικό σενάριο που εξετάζει η αστυνομία και βασίζεται στα όσα δηλώνουν στην ανάκριση οι κατηγορούμενοι, πως δηλαδή η απαγωγή έχει σκηνοθετηθεί από τον ίδιο τον κατηγορούμενο, κανείς από τους επτά δεν αποκαλύπτει το που μπορεί να κρύβεται ο 26χρονος.

Οι αξιωματικοί της

αστυνομίας είναι ανήσυχοι καθώς όσο δεν εντοπίζονται τα ίχνη του νεαρού, τόσο ενισχύεται το σενάριο που θέλει τους απαγωγείς να έχουν σκοτώσει τον 26χρονο για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που μπορεί να τους ενοχοποιήσει.

Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι πως κανείς από τους επτά συλληφθέντες δεν έχει «σπάσει» παρά τις καταιγιστικές ερωτήσεις της ειδικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα..

Να υπενθυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο φερόμενος ως εγκέφαλος των απαγωγέων έμαθε πως γιαγιά του 26χρονου κέρδισε το λαχείο. Μάλιστα, ο 72χρονος που συνελήφθη και φέρεται να έχει οργανώσει την απαγωγή είναι φίλος της οικογένειας του νεαρού κι εκείνος που επέμενε να δωθούν τα λύτρα χωρίς την ανάμειξη της αστυνομίας (για το καλό του απαχθέντος φυσικά)!

Keywords
Τυχαία Θέματα