Μεθυσμένος ο πρέσβης της Ελβετίας! – Τον συνέλαβαν στο Παρίσι

08:40 5/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης διαδραματίστηκαν στους δρόμους του Παρισιού όταν ο πρέσβης της Ελβετίας στον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία και την Aνάπτυξη (ΟΟΣΑ) καταδιώχθηκε από Γάλλους αστυνομικούς καθώς έτρεχε με τη Mercedes του και δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν και τα δύο λάστιχα του αυτοκινήτου, ωστόσο εκείνος και πάλι δεν σταμάτησε. Αντίθετα πάτησε ακόμη περισσότερο γκάζι στρίβοντας ανάποδα στην λεωφόρο Σεν

Ζερμέν. Οταν τελικά σταμάτησε, αφότου είχε διανύσει εκατοντάδες μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, δέχθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ πάνω από το όριο και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σταμάτησε στο μπλόκο.

Οπως μάλιστα ανέφερε χθές η εφημερίδα Λε Παριζιέν ο πρέσβης της Ελβετίας Στέφαν Φλίκιγκερ πλησίασε μπλόκο της γαλλικής αστυνομίας στα μεσάνυχτα της Κυριακής, με υπερβολική ταχύτητα. Τώρα ο κ. Φλίκιγκερ αναμένεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Υπενθυμίζεται πως το 1996, ο πρέσβης του Ζαΐρ στη Γαλλία εκλήθη κατεπειγόντως στη θερινή κατοικία του προέδρου Μομπούτου στη Νίκαια. Στον δρόμο, και ενώ έτρεχε με τρομακτική ταχύτητα, παρέσυρε και σκότωσε δύο εφήβους.

Keywords
Τυχαία Θέματα