ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ : Το κορίτσι του Dancing κατακτά την Αμερική

Η σέξι πρωταθλήτρια του muay thai, Μαριάννα Καλλέργη, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing on ice, έχει ήδη ξεχωρίσει στην Ελλάδα και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το

ρεπορτάζ της Espresso, παράγοντες του αθλητισμού πολιορκούν τη μελαχρινή αθλήτρια για να πάει στην Αμερική. Όπως λέει η ίδια, η πρόταση ήρθε στη σωστή στιγμή.

Η σέξι πρωταθλήτρια του muay thai, Μαριάννα Καλλέργη, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing on ice, έχει ήδη ξεχωρίσει στην Ελλάδα και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, παράγοντες του αθλητισμού πολιορκούν τη μελαχρινή αθλήτρια για να πάει στην Αμερική. Όπως λέει η ίδια, η πρόταση ήρθε στη σωστή στιγμή.

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί οι κόποι πολλών χρόνων σιγά-σιγά ανταμείβονται. Έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μου άνθρωποι από την Αμερική και μου έχουν ζητήσει να συνεργαστούμε και αν όλα κυλήσουν καλά να πάω εκεί. Σκέφτομαι να ταξιδέψω για το επόμενο χρονικό διάστημα, γιατί με έχουν προσκαλέσει οικογενειακοί μου φίλοι, οπότε θα το συνδυάσω και με τα επαγγελματικά”, είπε η Μαριάννα στην εφημερίδα.

Όσο για το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα εκεί, δήλωσε:

“Προς το παρόν δεν μπορεί να συμβεί γιατί σπουδάζω στη Γυμναστική Ακαδημία. Με ενδιαφέρει πρώτα να ολοκληρώσω τις σπουδές και από εκεί και πέρα, εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο”. 

Μαριάννα Καλλέργη
Keywords
Τυχαία Θέματα