Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές – Το εξαιρετικό βιβλίο του Δημήτρη Νομικού!

Όταν η ζωή ακολουθεί τις σκέψεις σου...

Μια συνηθισμένη μέρα. Ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος. Τη βιώνει σε τρεις ξεχωριστές πραγματικότητες. Ένα φανταστικό σενάριο για μια τριχασμένη προσωπικότητα.

Μια πιθανολογία της καθημερινότητας, όπου ο συγγραφέας, Δημήτρης Νομικός, δείχνει με περιγραφικό τρόπο πως η ζωή μας εξαρτάται από τη στάση μας και όχι από τις συνθήκες ή τα γεγονότα που ζούμε. Ένα ασυνήθιστο, πρωτότυπο βιβλίο που θα σας προβληματίσει τόσο ώστε να θελήσετε να μάθετε περισσότερα και τότε ξαφνικά οι πληροφορίες θα έρθουν από παντού.

Όταν είσαι έτοιμος, το σύμπαν

φροντίζει τη συνέχεια...

«Γυμνός γεννήθηκα μέσα από τη μήτρα και αμέσως άλλοι μου ’δωσαν αυτά που θωρούσαν ότι πρέπει να "φέρω" στη ζωή μου. Εγώ, τα είχα όλα μαζί μου, μέσα μου! Ένα πνεύμα για να καλλιεργηθεί-ανάλογα με το λίπασμα βεβαίως-, μια ψυχή που γνώριζε τα πάντα, μια καρδιά που αγαπούσε το δημιουργό της, ένα χαμόγελο απλωμένο για να αγαλλιάζει τους πάντες, ένα προορισμό ώστε να αφήσω πίσω το μονοπάτι μου, πολλά συναισθήματα για να μου δείχνουν το πώς βαδίζω, μια περιέργεια για να γίνω συμβατός με αυτήν την πλάση, ένα πείσμα επειδή και εγώ είμαι δημιουργός, και μια αλήθεια για να συντροφεύει την πορεία μου. Γυμνός και φεύγω μέσα σε μια άλλη "μήτρα" και πάλι κάποιοι άλλοι μου δίνουν αυτά που πρέπει να "φέρω" εκεί που πάω. Με αυτά που είχα όταν ήρθα, με αυτά φεύγω. Όλα τα άλλα, δεν έχουν τελική σημασία».

Απόσπασμα απο το βιβλίο του Δημήτρη Νομικού «Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές», εκδόσεις Κριτονού.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter
Keywords
Τυχαία Θέματα