Μία συνιστώσα από μόνη της!

Το κορίτσι που κόβει την ανάσα «άμα τη εμφανίσει» στην Κουμουνδούρου ονομάζεται Μαριλένα Μπαϊραμπά και είναι ό,τι πιο καυτό έχει να αποδείξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από γυναικείας άποψης!

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η αιτία που έκανε τη Μαριλένα  να εγκαταλείψει πασαρέλες και φωτογραφήσεις και την Αγγλία για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με τα προβλήματα της χώρας.

Η εξ Ιωαννίνων

ορμώμενη θαυμάζει από τη μία τον «χαμαιλεοντισμό της Κέιτ Μος» και «την αστείρευτη δημιουργικότητα του φωτογράφου Στίβεν Μάιζελ», της αρέσουν οι δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου, αλλά από την άλλη δεν διστάζει να αποκαλύψει πως η αγαπημένη της ταινία είναι «Η Έβδομη Σφραγίδα» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, το βιβλίο που έχει διαβάσει περισσότερες φορές είναι το «Η Kοινωνία του Θεάματος» του Γκι Ντεμπόρ, ενώ όταν φοράει τα ακουστικά του mp3 της θα ακούει Portishead.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, της έχει ιδιαίτερη αδυναμία κάτι που προκαλεί εκρήξεις ζήλειας από τη βουλευτή του κόμματος, Ρένα Δούρου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

«Στα 24 μου έχω ήδη μείνει για χρόνια στη Βρετανία. Είναι λίγο δύσκολος ο επαναπατρισμός… Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ για το μέλλον είναι πολιτισμός στην πολιτική και υπευθυνότητα», δηλώνει το «καμάρι» του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα