Μηχανοδηγός τρένου στην Λάρισα έβαλε στο τιμόνι την κόρη του προκαλώντας τρόμο στους επιβάτες

Σε τρενάκι του τρόμου εξελίχθηκε ένα σύνηθες κατά τα άλλα δρομολόγιο στην Λάρισα, όταν ο μηχανοδηγός αποφάσισε να δώσει το τιμόνι του προαστιακού στην ανήλικη κόρη του.

Το περιστατικό κατήγγειλε επιβάτης του προαστιακού των 6.27 της Κυριακής από Νέους Πόρους.

Στο δημοσίευμα της Ελευθερίας της Λάρισας οι επιβάτες είδαν ένα ανήλικο κορίτσι να εισέρχεται στον θάλαμο του μηχανοδηγού και ξαφνικά λίγη ώρα αργότερα – στον σταθμό της Ραψάνης- να παίρνει την θέση του μηχανοδηγού.

Παρά

τις έντονες διαμαρτυρίες τους για τη συμπεριφορά του μηχανοδηγού η απάντηση του ελεγκτή της αμαξοστοιχίας ήταν: «Μα είναι πανεύκολη υπόθεση να οδηγείς τρένο. Και αφού την επιτηρεί άλλωστε την κόρη του, δεν τον βλέπετε που είναι δίπλα της;». Και ο ελεγκτής καθησύχαζε τους τρομοκρατημένους επιβάτες λέγοντας πως «είναι πανεύκολο να οδηγείς τρένο»

Τελικά και αφού πρώτα μεσολάβησε ένα απότομο φρενάρισμα λίγο πριν το τούνελ των Τεμπών, ο μηχανοδηγός υποχρεώθηκε να διακόψει το «μάθημα» και να επιστρέψει ο ίδιος στη θέση του οδηγού του γεμάτου επιβάτες τρένου.

Ένα μόλις μήνα μετά το τραγικό συμβάν στην Ισπανία και ενώ οι μνήμες είναι ακόμα φρέσκες, φαίνεται ότι η συμπεριφορά των μηχανοδηγών είναι αρκετά ασυνεπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα