Μόνος πρώτος με θρίαμβο ο Ολυμπιακός – 4άρα ο ΠΑΟΚ, πρώτη νίκη για Αστέρα

23:39 1/9/2013 - Πηγή: KoolNews

"Σκορπώντας" τον Λεβαδειακό με 5-0 μέσα στη Λειβαδιά, ο Ολυμπιακός σκαρφάλωσε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League, όπου και παραμένει μόνος πρώτος.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «3 στα 3» συντρίβοντας απόψε 5-0 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Ο Σαβιόλα άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 15΄, ο Μήτρογλου έκανε χατ-τρικ

σε 25 λεπτά συμμετοχής (70΄, 89΄, 90΄), ενώ και ο Βάις σκόραρε για τους «ερυθρόλευκους» στο 85΄, αφήνοντας τους Βοιωτούς στις τελευταίες θέσεις με ένα βαθμό.

Στα υπόλοιπα ματς της 3ης αγωνιστικής...

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στοχ, που πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε άλλο ένα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 4-1 του Πανιωνίου στην Τούμπα. Σκόρερ του «Δικεφάλου» ήταν οι Σαλπιγγίδης (31΄), Στοχ (54΄ και 84΄ με πέναλτι) και Κίτσιου (76΄), ενώ για τους «κυανέρυθρους» το γκολ πέτυχε ο Αραβίδης με πέναλτι στο 81΄.

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Το σκορ άνοιξε στο 51ο λεπτό με αυτογκόλ του Δεληζήση και το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90΄ από τον Μπαράλες.

Πανθρακικός-Παναιτωλικός 2-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε και ο Πανθρακικός, που επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή. Ο Τζάνης στο 13΄ και ο Ιγκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Θεοδωρίδης στο 32΄.

Σε χθεσινές αναμετρήσεις...

Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League, πανηγύρισε η Καλλονή. Χάρη σε γκολ του Λεοζίνιο στο 53΄ η ΑΕΛΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Εργοτέλη στα Πηγάδια, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Κρήτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πίτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παναθηναϊκός-Βέροια 1-1

Νέα βαθμολογική απώλεια και μάλιστα στο «σπίτι» του υπέστη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 44΄ με τον Αμπεΐντ, αλλά η Βέροια, που δεν έχει «γευθεί» ακόμα την ήττα, ισοφάρισε στο 54΄ με τον Μοχάμεντ.

*Αύριο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΟΦΗ-Πλατανιάς και Ατρόμητος-Αρης για την ολοκλήρωση της 3η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 9

2. ΠΑΟΚ 6

. Καλλονή 6

4. Εργοτέλης 5

. Αστέρας Τρίπολης 5

. Βέροια 5

7. ΠΑΣ Γιάννινα 4

. Πανιώνιος 4

. Ξάνθη 4

. Παναθηναϊκός 4

. Πανθρακικός 4

12. Παναιτωλικός 3

. Απόλλων Σμύρνης 3

14. Πλατανιάς Χανίων 2 (2αγ.)

15. Ατρόμητος 1 (2αγ.)

. Λεβαδειακός 1

. ΟΦΗ 1 (2αγ.)

18. Άρης 0 (2αγ.)

Keywords
Τυχαία Θέματα