Μοντέλο έπαιξε μπουνιές με γυμνόστηθη διαδηλώτρια εν ώρα επίδειξης

Στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, η κατά πολλού ςδιάδοχος της Κέιτ Μος, Χόλι Μέι Σέικερ, χτύπησε διαδηλώτρια στη μύτη επειδή ανέβηκε στη σκηνή και της σήκωσε τη φούστα.

Η Χόλι, όπως περιγράφει η ίδια, ήταν το 190 κορίτσι που θα έβγαινε στην πασαρέλα στο σόου της Νίνα Ρίτσι. Καθώς περπατούσε είδε δύο γυμνόστηθες διαδηλώτριες από τη φεμινιστική οργάνωση FEMEN να έχουν ανέβει στην πασαρέλα και να πηγαίνουν κατά πάνω της. Η μία εξ αυτών πλησίασε τη Χόλι Μέι, την έπιασε απ' το χέρι και προσπάθησε να της σηκώσει τη φούστα.

Η Σέικερ ενστικτωδώς τράβηξε το χέρι της και τη χτύπησε στη μύτη.

Μιλώντας αργότερα για το περιστατικό, το νεαρό μοντέλο είπε: «Δεν ήθελα να την χτυπήσω αλλά είχε αρπάξει το χέρι μου και το έκανα για να την διώξω από πάνω μου. Τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν καλύτερο να είχα σπρώξει και τις δύο για να κατέβουν από τη σκηνή γιατί κατέστρεψαν το αγαπημένο μου show».

«Ήμουν τόσο θυμωμένη αλλά ήξερα ότι ως επαγγελματίας έπρεπε να συνεχίσω κανονίκα. Ημουν ανήσυχη που θα πήγαινα στα παρασκήνια αλλά κανένας τελικά δεν μου είπε τίποτα. Ένιωσα άσχημα για ό,τι έγινε!».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα