Μοσκοβισί: Φώναξα για να υπερασπιστώ την Ελλάδα

Το παρασκήνιο της συνεδρίασης του τελευταίου Eurogroup αποκάλυψε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως υπερασπίστηκε την χώρα μας.

Μιλώντας στο Canal + ο Μοσκοβισί αποκάλυψε πως το κλίμα της συνεδρίασης με τους ομολόγους του, μόνο γραφειοκρατικό δεν ήταν καθώς είπε πως μεταξύ των συναδέλφων του υπήρχαν «μερικοί παλαβοί». Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Dimanche + από ομάδα δημοσιογράφων η οποία ακολουθεί τον υπουργό στις Βρυξέλλες..

Σε

ερώτηση που του έκανε το Canal +, ο Μοσκοβισί εμπιστεύτηκε ότι αναγκάστηκε «να εκνευριστεί μία ή δύο φορές με έναν υπουργό, τον οποίο δεν κατονομάζει, που έμοιαζε να θεωρεί ότι τίποτε δεν συνέβαινε στην Ελλάδα». «Υπάρχουν πάντως μερικοί παλαβοί μέσα στην αίθουσα», σημείωσε ο Γάλλος υπουργός.

«Εσείς γίνατε ο υπερασπιστής της Ελλάδας;» τον ρώτησαν με τον Πιέρ Μοσκοβισί να απαντά: «Ναι, ήταν απαραίτητο, αλλά γι” αυτό έπρεπε να υψώσω την φωνή. Ένας δίκαιος υπερβολικός θυμός, καταρχήν ανακουφίζει και έπειτα είναι αποτελεσματικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα