Μy Name is… Nolan, Christopher Nolan! Ο σκηνοθέτης που αναλαμβάνει τον πράκτορα 007

Δημοσιεύματα από τη Βρετανία και εκθέσεις από τη Daily Mail χρίζουν τον Κρίστοφερ Νόλαν ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του δημοφιλή κατάσκοπου και πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ.

Οι παραγωγοί των ταινιών James Bond, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον μίλησαν με τον σκηνοθέτη του «Dark Knight» και του «Inception» για την περίπτωση να αναλάβει τον επόμενο πράκτορα 007,

καθώς ο Σαμ Μέντεζ αποχώρησε και ο Ντάνι Μπόιλ στον οποίο έγινε πρόταση την απέρριψε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο θέατρο.

Ο Νόλαν, που έχει στο παρελθόν εκφραστεί με θαυμασμό για το franchise, είχε αναφέρει τον 007 μέσα στις επιρροές του για το χτίσιμο της φιγούρας του Μπάτμαν του, ενώ στο «Inception» είχε κάνει αναφορές στην αγαπημένη του ταινία Μποντ «On Her Majesty’s Secret Service».

Η δέσμευσή του στον «Bond 24» δε θα μπορούσε να είναι ρεαλιστική εκτός κι αν οι παραγωγοί αποφάσιζαν να τον περιμένουν δημιουργώντας μια διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το «Nolan does Bond», τόσο μεγάλο ώστε η ταινία να σπάσει ρεκόρ εισπράξεων με το που θα ξεμυτίσει στις αίθουσες.

Ο σκηνοθέτης που δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να μπει στον κόσμο του διάσημου πράκτορα είχε δηλώσει πέρυσι: «Θα το ήθελα, αρκεί να βρίσκομαι στην κατάλληλη κατάσταση κι εκείνοι στο σωστό timing των πραγμάτων τους», εννοώντας προφανώς ότι ο προγραμματισμός είναι το παν.

Με το «Interstellar», την επόμενη ταινία του η οποία θα βγει στις αίθουσες του κινηματογράφου το 2014, καταπιάνεται αυτό τον καιρό ο Νόλαν, κάτι που δυσκολεύει τον ίδιο να βρει χρόνο για τον «Bond 24», o οποίος κατά επιθυμία των παραγωγών θα ήθελαν βγει τον Νοέμβριο του 2015.

Όπως όλες οι ταινίες του Μποντ, έτσι και αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί 18 μήνες πριν την παραγωγή, ενώ θα χρειαστούν και άλλοι έξι μήνες ακόμα για την προβολή της. Οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες που θα προκύψουν, ώστε να δούμε αν τελικά θα είναι ο Κρίστοφερ Νόλαν ο σκηνοθέτης του «Bond 24».

Keywords
Τυχαία Θέματα