Να ποιος έχει το “X-Factor” (vid)

Οι Freaky Fortune είναι μια μπάντα που γουστάρω να ακούω. Και αυτό είναι το πρώτο τους single, τόσο απλά. Ή μήπως όχι;

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Κατ’ αρχήν πίσω από το όνομα Freaky Fortune κρύβονται δύο πολύ ταλαντούχα παιδιά, ο Νικόλας και ο Θεόφιλος. Οι δυο τους δημιούργησαν το ντουέτο τους και από τότε βάλθηκαν να παίξουν για τα καλά με τον χώρο της μουσικής.

Τι εννοώ να παίξουν; Αν ψάξεις στο youtube το όνομά τους, θα καταλάβεις με πόσα hits

έχουν παίξει, πειράζοντάς τα. Και όχι απλά έπαιξαν, βραβεύτηκαν κιόλας. Ο κατά τα άλλα σκληρός blogger του Hollywood, o Perez Hilton τους ανέδειξε νικητές του διαγωνισμού που διοργάνωσε για τραγουδιστές. Τα παλικάρια μας διασκεύασαν το “Part of me” της Katy Perry  κάνοντάς τον να ξετρελαθεί – εγώ εκτός από το κόλλημα που έφαγα με το κομμάτι, ερωτεύτηκα και το video clip τους που παθιάζομαι να χαζεύω μια Αθήνα που γουστάρω.

Τώρα οι Freaky Fortune ξεκινάνε το ταξίδι τους στην δισκογραφία, κυκλοφορώντας το πρώτο τους τραγούδι, υπό τη στέγη της Universal Music. Τραγουδάνε, όπως πάντα, στα αγγλικά για το πεπρωμένο τους, εξ΄ου και το πολύ ρυθμικό “Our Destiny” με το οποίο μας συστήνονται.

Υποδέξου τους στο iPod σου αλλά σε παρακαλώ – αφού ακούσεις το νέο τους κομμάτι – να ακούσεις και τις διασκευές τους στο YouTube. Και μετά είμαι σίγουρος πως θα τους βάλεις και εσύ στα αγαπημένα σου bookmarks.

ΥΓ.: Αν ήσουν fan του X-Factor, σίγουρα θυμάσαι τον Νικόλα Ραπτάκη, από τη θέση του frontman στο συγκρότημα “Pale Faces” που δημιούργησαν οι κριτές του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμα:

* “Boyfriend” a la Bieber

* Αυτό κι αν είναι συνεργασία…

* Sakis is back “τώρα” (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα